Now it's done


Nu har de officiellt flyttat in!!
Vi försökte vara händiga medans männen lastade bil & släp med möbler :D

Har burit kartonger, fåtöljer och en tung jävla säng sedan har vi pysslat med att skruva ihop nya hatt- och skohyllor, skruvat lite mer i de fåtal gipsväggar som var då resterande behövde betong borras och pluggas vilket inte är så uppskattat 9 på kvällen av grannarna så det ska göras imorrn tillsammans med upp hängning av gardiner, tavlor sedan ska mattor läggas ut och kläder packas upp. Så det är en hel morgondag oxå att arbeta genom.

Uppstigning vid 8 för att hinna med ett träningspass på IKSU innan vi ska fara och fixa resten av lägenheten. Vilket innebär att jag ska sova nu!! godnatt allesammens :D

empty

idag händer det mkt! Älsklingen är hemma så ska träffa henne indag hoppas jag på att hinna iaf. Det blir även träning med Emilia :) sedan får brorsan och Rebecca börja flytta in idag så det blir att hjälpa till lite där oxå :) Men självklart så ska man ta sig genom skoldagen oxå :) men nu ska jag packa väskan och byta om så man kommer i tid oxå!

Slutet är nära nu

Första träningen är halvt avklarad. min rygg är som vanligt ett problem men nu ska jag köra hårt på att få den bra igen så man kan vara med på sin sista säsong ordentligt.

Nu är även studentmössan beställd!!! tänk att det redan börjar vara dags att fixa lite sådant. sjukt taggad på att få hem den nu :D

ca 250 dagar kvar

Måste älska tidiga dagar! Ikv är jag tillbaka på handbollsplanen igen. det är ganska så efterlängtat men vi får väl se om man håller sig frisk genom hela säsongen oxå. Det är ju dessutom min sista säsong då jag kommer att flytta till nästa höst. Efter planeringsmötet igår så hoppas jag på att få hålla i vardagskonfan då man ska lämna mina underbara vänner på teg för ett tag oxå. Men det är ju ett år kvar så man har ju en stund på sig :) Men nu ska jag sysselsätta mig med något ett tag innan man ska göra middag :)

Happy Face

Nu har en massiv vikt lyfts från mina axlar!! Slipper spanska steg 4 trots allt!!! har fixat ett byte av psykologi grupp och nu skrivit in mig på franska steg 1 :D gud så skönt allt känns just nu. Andas ut.

Snart middag och sedan bege mig ut för en lite prommis till Kyrkan med Linnea för ett planerings möte om hur det blir med denna omgång konfirmander :)

You can only hope it'll get better

Klarade mig igenom första skoldagen iaf. Idag ska det gullas med Kerstin för att lösa mitt språk problem om inte så är jag fast på spanska steg 4 som jag fan inte kommer klara av då man missat ett helt år av de redan. Men nu ska vi tänka på bätte saker! idag ska utlands bilderna bearbetas så det kanske kommer upp en smygtitt idag ;) Nu måste jag dock börja göra mig klar för ännu en skoldag. Psykologi A, Historia B och Idrott B är på schemat idag :) 

när mindre är mer

Hemma och försökt återställa sig. Det känns bra fast matrutinen är lite ur balans men annars känns de bra. Det bästa av allt är att brorsan var i Turkiet i 2 veckor och for hem i fredags och jag på lördag och var bara borta 1 vecka men är ändå brunare än honom!!! Så nu känns allt bättre! senare idag blir det lite fika med Malin gumman på stan :D sedan ska jag sova riktigt tidigt då man endast sov 22-01 och varit vaken sedan dess nu.

9 dagar tills helvetet...

Nu sitter vi på planet påväg mot underbara Turkiet!!! får se om jag kommer komma ihåg/hinna med att skriva något inlägg, vi får väl helt enkelt se. Så nu det är 9 dagar kvar tills man sitter i skolan igen för ett sista år! bara att hålla ut. Men nu åker vi iaf!!! i värsta fall så ses vi om en vecka :D

bara helt less nu!

Nu är det bara 1,5 timme kvar tills vi är på Arlanda. Det har varit många pigga och rastlösa timmar med snart är vi klara med firandet på en vecka iaf. Men ska ju ta sig hem sedan oxå tyvärr, hade varit skönt att stanna men skolan kallar på en för sista året. Nej, nu ska jag spela nått av de spelen jag redan spelat mig less på (a)

:D

Har nu bestämt lunchträff med pappa innan man beger sig. Måste nästan åka iväg oftare om det ska vara såhär. Go' lunch med pappa och go' middag med mamma på kvällen. Har fortfarande inte riktigt fattat att vi åker iväg imorrn!! är fortfarande inne på att det är början av sommarlovet men skolan börjar om en dryg vecka. tänkt så livet går snabbt.

Packat och klart!

inser att allt är packat utom de man ska ha på bussen och sista minuten sakerna. dvs smink och hårborste i stort sätt :) Detta känns riktigt bra :) frågan är ju bara vad man ska göra imorrn på dagen då allt är gjort. Mamma slutar om 50 min och då ska vi köra och köpa en ny mobilladdare så man slipper dra med sig hela datorn bara för att kunna ladda mobilen sedan ska vi köpa det jag ska ha med mig oxå. Skönt att jag inte behövs stressa med packningen som jag nästan alltid gör annars och jag började 3 dagar innan jag far, är stolt just nu alltså :D

I'll be there for you, I swear!

Snart är väskan lyckat nog packad med allt man ska ha och inte något mer. det ser dock tunt ut i packningsväg vilket inte är likt mig. Men då ska det ner de sista plaggen som just nu tvättas så vi får väl se om det blir lite för mkt ändå (A)
.
2 dagar kvar alltså!! frågan är ju vad man ska göra imorrn då allt redan är packat och de sista packas ändå på fredag eftersom vi åker 20.20 från Umeå. Får väl hoppas på strålande sol så man kan sola lite :p hihi

3 dagar och 22 timmar till paradiset

Nu är det bara 3 dagar och 22 timmar kvar tills man börjar rulla mot Stockholm och sedan vidare mot Turkiet på lördagsmorgonen!! har burit in resväskan och tänkt börja packa lite imorrn och begränsa antalet klädesplagg jag ska ta med mig till ett minimum så det kan ta sin lilla tid. Pengarna har växlats så det är inte mkt mer som ska fixas innan vi far. det är resegott, nån tidning och sånna saker som mest ska fixas så :) ååh!!! snart så bör det iväg, svårt att fatta att vi snart åker då det hela sommaren känts så långt bort men nu är det äntligen här!

ska sova om ett tag så man orkar med morgondagen :) GODNATT

.

hemma från födelsedags/flyttmiddag. nu blir de sängen!!

.

Städning är det på schemat idag då man får besök i några dagar :D ska fara hem och göra lite nytta nu!

Lyckan är här!

YES!!!!! vet inte riktigt vad jag ska säga än SEMIFINAL!!! nu tar vi oss vidare till prispallen nudå! magiska slutminuter! ett ljus i det jobbiga livet då man undviker sitt hem då de kommer hit halv 8 och väcker en annars. igår sov man hos pappa och ikv blir det hos mormor och morfar. Galet lycklig och taggad på semifinalen på fredag! :) nu ska man flytta vidare till mormor och morfar och ta några djupa andetag bara

lost in all the noise

Nu har man varit på ett ultraljud oxå!! inte mitt alltså! ååh, kanske blir en lite flicka ändå :) vi som följde med dit var mer taggade än mamman själv. Men nu ska jag trotsa regnet igen och köra till Malin och komma bort från allt borrande och spikande som byggarbetarna delar med sig av. Huvudvärk är allt jag säger bara!
RSS 2.0