Wishes do come true

Äntligen hittat min eftertraktade nyårsklänning!
Black all the way, med massa silver och glitter på det så kommer det bli asm!! :D bara att tagga nudå

to little can be to much sometimes

Dagens agenda:
ca 1 timmes rygg och nackmassage och sedan har man slutat för dagen!
 
Fast det betyder att jag har massor med tid att börja skriva på min samhällsinlämning som ska in nästa sida. 8 sidor om min egna ideologi here I come! som tur nog har jag som plugg paus att baka äppelpaj så man orkar med allt som ska göra :) men nu ska jag duktigt nog göra frukost innan man ska få massage!

Följ mitt PA!!

FÖLJ MITT PA PÅ SANDRASCHOKLAD.BLOGG.SE!!!! få tips på massa goda recept som har med choklad att göra och kanske även en del fakta som du inte visste om choklad :D

So much to tell you guys

Har äntligen något att skriva om. har varit mycket sjuktid senaste tiden så det har inte varit så mkt att säga då man inte har gjort något alls.

Men nu till nyheterna!
Börjar med att man jobbade i måndags med gullebarnen! mysigt att få leka av sig lite med 2 åringarna och spendera lite tid med släktingarna man har där.
Igår var det halloweenfest i Holmsund som inte slutade så vidare då jag och Ellen drog oss till stan vid midnatt för en annan fest som började närma sig sitt slut så det slutade med att man missade bussen och vandrade hem i kort klänning, tunna strumpbyxor och skinnjacka. Men man tog sig hem iaf innan 3.
En skön natts sömn senare vaknar man och inser att man fortfarande har fullt med rosa slingor i håret efter gårkvällens utklädnad.
Ellen - Zebra
Jag - Prinsessa
 
Hur som helst så trotsade jag mig själv och for ner på ThePhoneHouse för att äntligen få hämta ut min efterlängtade iPhone 5!!!
Så denna kväll går ut på att käka massa gott, leka med mobilen och få ut dessa rosa slingor ur håret! :) sjukt glad just nu alltså!
 
Juste!!! Malin älsklingen är äntligen hemma från Göteborg och London så det blev en fika och kort prommis med henne på stan då man inte sett henne på nån vecka. Men nu ska jag ta hand om mitt rosa hår.. :p
 
RSS 2.0