I will keep pretending like nothing's happened..

Ska byta om och göra mig någorlunda normal för att träffa Linnea och Jannike på Waynes halv 8:)
Saknar lång håret!! :( ska boka in klippning till när jag kommer hem från Skara sedan åker det in igen!!:D

Nothing can stop this train from leaving

Biljetten bokad!! Pengar för resan överförda!
Kändes inte helt fel att få denna i handen idag:) Åker på onsdag!!!
Inte alls illa summa på kontot!!!!!!!! :D

Skara here I come!

Kände att en uppdatering för helgen var ett måste!!
.
Hade en riktigt trevlig kväll i fredags!!<3 underbart folk och en massa roligheter, så man får tacka så mkt:) Men när jag väl skulle sova så hade jag nattliga gäster som försökte klättra in genom fönstret till sovrummet... Vafan, har inte 21 årigar någon hjärna alls på fyllan eller???!! men de gav som tur upp när de hörde att någon hemma xD Efter 10 min började de banka på dörren i 5 min så tillslut öppnade jag för att få iväg dem men då kände de ju Min brorsa och hans rums kompis så då var de ju bara tvungna att dryga lite extra.. Vaknade 1 timme senare och kunde typ inte somna om...
.
Cyklade hem till mamma vid 12 och sov från 1-5 (a) vaknade käkade middag och såg en film, för att sedan somna klockan 11:D ganska så skön helg, faktiskt!
.
Snart blire att ringa kusinen så jag kan boka tågbiljetterna till Skövde!! :) ska vara i deras stuga utanför Skara i 5 dagar. En dag spenderas i Göteborg!!<3 och resterande får vi ta och hitta på något kul med:) Bada, cykla, Skövde, Skara finns ju alltid:) Aja, nu ska jag se klart de sista 20 min på en film och sedan kolla vädret för de dagarna så jag vet vad jag ska packa för nå kläder!! 5 dagar... blir ganska mkt grejor i längden(a) iaf för mig..

if this is the beginning.. how will it end?

Jag har nyss vaknat men ändå så har min morgon redan varit weird!! Först så vaknade jag 6 och smsade tydligen med Ellen i typ 5 min och sedan somnade jag om. Läste smsen och de är oläsliga så jag måste fortfarande varit sjukt jävla trött för jag minns inte ett skit än att jag faktiskt vaknade till i kanske 30 sek... (a) Sedan vaknade jag med mobilen i handen oxå. Som ni ser har morgonen inte varit helt normal;)
.
Nu ska jag göra sig klar för jag måste förbi hos brorsan och mata Smirra<3(hans katt) och lämna några grejor för det blir att sova där imorrn. Hon är inte van att vara själv så länge så inatt ska hon få mysa med lilla mig:) Men nu måste jag byta till några sköna sommar kläder och dra iväg:)
Systrarna, deras män och barn :) tänk sedan att deras barn i sin tur har 2-3 barn (vissa en generation till) Vi blir sjukt många i slutändan;)

TwoNine

Nya glajjor för 29:- på Gina tsm med en klänning.. älska REA speciellt när man har presentkort;)
.
Lyssnar på Beyoncés nya album på Spotify, riktigt bra faktiskt:D

HP ikv!!!!

Snart äre övningskörning till stan för att se HarryPotter med en massa härligt folk!! :D Äntligen efter lite avbokningar och sånt så blire av:) syns ikv när jag kommer hem igen och är lycklig och ledsen för att jag äntligen sett den och att det är slut med HP efter denna:(

This is how we do things..

Tackar för en underbar kväll igår!! <3 måste verkligen göras om.
.
sammanfatta kvällen lite enkelt:
ett av tyo 5 fina telefonsvars meddelanden som vi lämnade på Frans mobil xD
Allafalla vare va Olivia;) Vandrade till och från Shell för en French klockan 2 på natten<3
Party-hatten!!! <3

Nothing's better than a classic

Älskar att jag har panik varje morgon över att jag har asont i halsen.. men det försvinner efter en timme, morgonrösten ni vet;) sedan har vi ju mini irritationen att jag inte vet vad det ska vara för väder när 1 sida säger att det ska regna ikv, andra hela dagen efter 12 och den tredje säger strålande sol och värme hela dan!!! vad jag man då klä sig efter?? för jag pallar inte frysa men hur kul är det att svettas lixom?????? aaaha, orkar fan inte längre.. aja. nu har jag dampat sönder nog länge för nu måste jag nog stressa(a)

I'm kidding myself as I'm standing here in the pouring rain

ska packa ner lunchen och sminka mig sedan så bär det av mot jobbet:) Antar att det blir vid Apberget idag + Indiska oxå är inte så säker men vi iaf flytta på oss efter några låtar:)
.
ByeBye

Now I can breath again

spelat på stan idag! gick helt okej, lite missar men vi skyller på vinden så äre lugnt;) men nu ska jag hjälpa mamma fixa med middagen så vi hörs ikv<3

can't think of something else..

känns jättekonstigt att kamma kort hår när man är van vid så mkt längre!(a) Nu ska jag iaf byta om för att sjunga och spela på stan för första gången! kom och skänk lite pengar vettja;) förhoppningsvis funkar min röst.. har inte vågat snacka för jag e rädd att det ska låta förfärligt:]
Syns på stan för er som bor i Umeå dåra;) resten så får vi höra hur det gick efter 4 när jag slutat.

Åsele -11

blandad ordning!
utsikten från tältet!
Så jävla kul det där va alltså!!!!;D
hon som sov 1 timme innan vi drog igång och tagga!!
.
Det där sammanfatta kvällen innan Live elephant, Dead by April och allt annat skoj som skedde!
Men nu ska jag se en film och sedan försöka sova för att vila min röst yttligare, den är inte 100% perfekt än men det kommer;)

nothing will take you from me

skulle som sagt bara sätta om hårförlängningen men jag tog ut hela ist!!! nu ska jag sköta om mitt egna hår i nån vecka sedan så åker det nog in igen.
kort!!! känns helt fel alltså:o

hårförläningen;)

Ska sätta om lite i min hårförlängning nu!! äntligen så slipper jag de som sitter så sjukt högt upp där bak!! efterlängtat kan jag säga;D
.
När jag e klar så kommer bilder in från helgen:)

It may hurt, but it was so worth it...

hahahah, diggar felstavningen på förra inlägget;D
.
Helgen har varit helt underbar!! bilder kommer när Tina väl skickat dom, men de kommer nån iaf:)
.
Underbar spelning Dead By April!!<3 samt Live Elephant som var förband, mkt bra gjort! Det var bara synd att de inte hade med sig en såndär snygg t-shirt som de visade upp som man kunde tävla om för då hade jag fan fått den när vi snacka med dem på söndagen!! aja, skriver mer när jag kommer hem för nu ska jag ta på mig nå vettiga kläder och dra på jobbet. Hare bra alla<3
.
Juste!!! min röst e totalt förstörd(a) försökte hålla käften men när DbA spelar min älsklingslåt så gåre för fan inte!!<3

Played til my fingers bleed... was the summer of '11..?

Sitter och nöter sönder fingrarna bara för att sätta hela hey ya finger spelet som jag ska köra... blir alltid något fel och mina fingrar kommer snart börja blöda eller något sånt:/ Men imorrn är sista repdagen innan vi tar oss ut i världen så det måste sitta imorrn! alltihop!
.
Juste!!! ska försöka göra att för att inte skrika så mkt i åsele i helgen så rösten blir sämre för den har redan börjat svika mig så vi kan bara hoppas att jag kommer ihåg att ta det lugnt med skriket;)

the stars never stop to shine

2 dagar kvar!!!! ska inte övertagga så det verkligen är bra och inte så det inte är bra... är alltid ganska så duktig på det. Men denna gång ska bli bra punktslut!
.
Men nu måste jag göra mig klar för jobbet!! syns senare
ny sjal!!! kom igår:D

I'm to good for this...

Ligger i tältet som jag nyss fått upp:) allt stämmer och sitter bra. tog bara 20 min!!! är stolt för jag slår aldrig upp tält + det är nytt så det hade kunnat vara hur krångligt som helst men detta verkade ganska simpelt faktiskt:)
.
tror jag ska ta ut gitarren och kolla igenom ackorden och låtarna som vi ska ta oss igenom imorrn men även träna på de vi spelat hittills! på lördag så gäller det!!!!! Dead by April!<3 kärlek <3 Tina och hennes söta packlista <3 Ellen <3 Tina <3 tror det var allt;)

of to work! :)

håller på att bestämma kläder för dagen  vilket är lite knepigt för det kan börja regna under just den tiden jag kommer vara ute men det kommer ändå vara hyfsat varmt.. så jag har ett litet dilemma! men det löser sig nog:) nu måste jag kila iväg till andra dagen på jobbet;D

hjälplöst less..

Hittade min French manicure naglar:)

Klar för att åka men självklart ska det bara 1,5 timme kvar innan brorsan kommer:(

Let the sun to it's job and party all you want

Ny duschat och avkyld:) nu ska jag ta en bit äppelpaj och sätta mig i solen med musik och njuta innan man ska stressa för att bli klar till halv 5..

Är chockad!!

gick faktiskt upp när klockan ringde denna morgon(20 min sedan)!! (A) har ju somnat om varje morgon tidigare när jag tänkt gå upp 10/10.30 och sedan vaknat till vid 1/2 när mamma väcker en:] illa jag vet men ska hinna med så mkt idag så hade inte så mkt till val + lär behöva gå upp tidigt i helgen och sedan börjar man jobba 9 på morgonen så måste upp 7.45 varje vardag i 3 veckor.
.
Nu ska jag byta om och övningsköra till Överboda och tbx nu! hejdå för en timme eller så

I will miss you one more time

SV till Klara; hah, vet att du saknar oss här uppe oxå;) nej, men stannar ni bara över helgen eller lite längre?
.
sitter i sängen och funderar vad som ska ned i min väska för helgen... kan inte bestämma mig:/ Ska ha packat klart innan jag får sova så jag har inte så mkt till val egentligen. Övningskör till Överboda imorrn för att hämta stativet till kameran om det blir gruppfoton som förra gången det var släktträff. Föredrar min kamera galet mkt mer än pappas när det gäller kvalitet bilder;D Kameran, datorn, necessär, underkläder och skor är det enda jag vet.. men rent klädes väg äre lite jobbigt att bestämma sig(A)
Nu ska jag sätta på spotify-listan och packa det sista så jag får sova nån gång. Ska ju upp vid 9 imorrn för att hinna köra till Överboda och tbx + kanske stan en snabbis, duscha, sminka mig, locka håret och packa saker som dator och laddare osv.
.
skriver imorrn innan jag far men har som vanligt inge internet hos farmor och farfar om jag inte snor åt mig farmors dator i några minuter;) vi hörs imorrn och sedan på söndags kväll isf:)

Nikon D3000+objektiv till salu!

Sitter ute på altan och njuter av solen! Ska sälja min kamera om någon är intresserad? Det är en Nikon D3000+AS-S DX 18-55/3,5-5,6G VR med motsols skydd, köpte det för 6000:- i augusti 2009 :) fint skick, väl skött och inga problem. hör av er här på bloggen om ni är intressserade så kan vi göra upp något. Hade tänkt mig ett pris på 4500:-
.
Kameran jag ska byta upp mig till är Nikon D5100;D
Äntligen så har jag hittat ett jag kan leva med i yttligare 2 år! film funktion och allt;) Fingrarna drar sig mot beställ knappen... men har inte pengarna än... aja, ska beställa den i sommar iaf
.
Dessa finisar vill jag oxå klicka hem när de kommer in i min storlek;D
800:- från vagabond!

What to do when time's not enough

testar klänningar och sätter ihop outfits för sommaren och speciellt för helgen och vad man ska ha när man börjar jobba på måndag.
.
Ett måste blir iaf min maxi-klänning, playsuit och jeansshorts;D sen får vi väl se vad som hänger med i väskan. Det ska ju regna på lördag så man anpassar sig + fin kläder den kvällen så det behövs en extra outfit;) hehe, men nu ska jag sätta mig ute och äta äppel paj!<3

Övik och veckan framåt

inköpen från igår:
Only, 150:- från Vermoda
129:- från BikBok
299:- från Cubus
Only, 130:- från Vermoda
REA, playsuit, 100:- från H&M
Omgjort halsband -> halsband+örhänge, 59:- från JC
Omgjort till örhänget, tog bort ena korset från halsbandet över och satte det som ett örhänge ist
De är inte orange/röda utan mer beige/rosa, 59:- från JC
.
Det var allt! :D ingen mer shopping tills nästa helg då det är Åsele marknad när man alltid hittar något. kanske inte precis kläder men kanske en ny väska eller något:) + ska ju se Dead by April där på lördagen så det är bara att tagga!!!
.
Imorrn ska jag försöka tränga in att va med en massa folk för på torsdag så åker jag till farmor och farfar för släktträffen. Känns kul att träffa en del av släkten som man inte träffat på nått år, typ skåningarna som man vanligtvis träffat varje/varannan sommar de senare åren men inte på 2 år nu så. Sedan blire att börja jobba på måndag, börjar bli lite nervös nu faktiskt(A'
.
Aja, nu ska jag redigera lite bilder och planera inför Åsele med så mkt man kan. Någon som har lust att följa med är det ju bara att säga till, det är alltid roligare om man är fler!;D

home, safe but still I cry

Nu äre bara en liten detalj som saknas till både PDOL och nästa helg då jag och Malin drar till Åsele och ser på Dead by April!! hur som helt så saknas en liten men viktig detalj... Sovplats? Om någon har 2 sovplatser som man kan låna för en natt i Åsele 16-17/7 eller 2 nätter i Piteå 29-31/7 så äre bara att meddela mig!
.
Lägger upp bilder på det jag shoppade i Övik idag:)
* Jeans
* Tunt Linne
* ASAP t-shirt
* Halsband
* Örhängen x2
* Grått Linne
.
Nu ett avsnitt Grey's innan man ska somna in

Metallica<3

Ni som är störda och inte vet detta så äre Metallica för fullt på 1:an<3  SEEK and DESTROY!!!!! Jag och Malin ska se dem nån gång snart live har vi bestämt nu;D

Sörfors leverar alltid;)

Tack för en underbar kväll folket!! måste ju göras om snart!

It's out there, so make the best of it!

sett igenom alla 4 säsonger av Private Practice och nu är jag helt slut!! Vill ut och fota i detta regn, skulle kunna bli sjuka bilder faktiskt! men har ingen att fota med så:(
RSS 2.0