To go where I've never been before

Blev inte som jag tänkt mig i helgen. Ska grilla lamm och göra en egen potatisgratäng när de resterande 6 personerna vid bordet käkar kräftor ;) hahah, bara för att det inte riktigt är min grej. Men jag ska stå för efterrätten vilket kommer bli en hallonmaräng med grädde och glass. Är inte van att hålla på med maräng så vi får väl se hur det går.. är lite nervös över det faktiskt (a)

Men det är morgondagen och ikv blir det kebabtallrik och filmmys med mamma!! Skönt när man är småsjuk och har konstant huvudvärk :)

Thank you for being you!

Vem hade kunnat tro att Piteå kan erbjuda en sådan härlig helg? Efter en sen hemkomst trodde jag att jag skulle få vila och sova hela dagen men självklart så far vi till stugan en dag tidigare än vad jag trott så man måste vara igång ändå. då var det bara att kliva upp då..

I can't believe it's true

Omplanerat att hänga med på ultra ljud tills den 7de augusti ist, är galet taggad och då är det inte ens mitt barn (A) Malin övergav mig på att träna då hon är helt less i kroppen tydligen så det blir nog att fara själv och springa lite, men det överlever jag nog ändå :) Sedan ska man bara packa ner allt i väskan, hämta upp Linnea och sedan beger vi oss till Piteå! Idag är dagen alltså
Älskling<3

When time passes you by

När vädret inte varit på topp så har jag städat och planerat lite packning till helgen och resan. vet att de är länge kvar men när jag ändå var igång så flöt det som bara med :) Snart slutar Linnea och då ska jag börja bege mig till henne för en liten myskväll. Sedan åker vi imorrn kväl!! bara att tagga till antar jag, kan dock inte hjälpa att vara lite smått nervös. Men det är typiskt, efter 5 sekunder där kommer det ha gått över så. Kanske tar nå bilder med mobilen i helgen om man kommer ihåg att ta några vill säga (A)

Not what I thought it would be...

Det är tydligen inte nog hemskt att vakna av åskan utan det ska tydligen halga som bara den mot just mitt sovrums fönster oxå!!! Låter som det är ett flertal personer som står och bankar på det :( och det ska tydligen vara regn och skit hela dagen... vad ska man då sysselsätta sig med?

Underbar start på veckan

Det var som sagt mys middag med den bästa Malin igår på kliopporna vid laxtrappan. Sjukt mysigt med en massa fina bilder som blev tagna oxå!
Fick mig en ny profil bild :)

Älskar dig gumman!!

En ny omslags bild oxå.
Fler bilder kan komma senare men har inte precis tid nu tyvärr
 
Det blir dubbelt firande i vecka insåg jag nyss! ska snart iväg för att fira min tremenings lilla son Elias! Och detta innebär att mitt hår måste vara perfekt för att min tremening är även min frisör så ska ta tag i det nu :)
 

I'll never let you just walk away

Då var det dags att börja göra sig klar då! blev inget lockigt hår, har för mycket träningsvärk i axlarna för att orka med det (A) Men efter firandet åker jag direkt till sörfors för en middags picknick med en del foto oxå :)

Länge sedan sist så det ska bli mysigt :) Men nu kom problemet vad man ska ha på sig. så måste nog gå! men jag kommer ju hem nån gång iaf :)

det vi delat kan du aldrig sudda ut..

Efter 3 timmar på IKSU är min kropp helt död och det är bara nu. lär ha träningsvärk på morgonen och då ska jag locka håret och göra mig lite finare för att fira Rebecca som fyller 20! :) tänk att livet går så fort fram :)

Glömde ta kort på kläderna jag köpt till bebben men hon blev glad iaf, så då är jag nöjd :)

Men jag är lyckligare nu...

Bakning av 4 trårtor är snart avslutat och ska sedan ta det lugnt innan jag ska till IKSU för en träningskväll! Lite löpning, styrka först och sedan simma med Jessica :) Sedan så hon få min present oxå som jag köpte åt henne i Åsele!! Glömde bort att ta kort på det man kan göra det ikv då hon öppnat de:)
.
Blir inge trästock i helgen som vi först planerat, nu blir det Piteå ist och träffas alla vi som åker iväg om 31 dagar!! bara 1 månad kvar och jag har ändå inte riktigt fattat att vi ska åka än (A) Ska börja tänka vad av allt man ska ta med sig. Men en dag i taget först.

The way you make me light up in the dead of night

Somnade med ett leende och vaknade upp desamma så detta känns som att det kan bli en riktigt bra dag :D Sitter och överväger lite saker bara.
Trästock eller inte?
och vart man ska plugga vidare... det ena är ju enklare än det andra. Det är svårt att välja då det är både städer och inriktning som är svårt att bestämma sig på.

Massage i Göteborg
Naprapat i Stockholm
Musik i Piteå

Förutom de svåra valen i livet så ser det ganska bra ut från min sida iaf :)

Nej, nu kanske man ska kliva upp och göra något.. som att käka frukost kanske? (A)

Only a little longer

Det blev ungefär 1 timmes intervalls löpning till teg :) En snabb dusch och bilresa senare har jag hunnit käkat middag och ska nu cykla iväg på jobbet. Ska dessutom säga upp mig idag!!! så nästa vecka är jag äntligen fri!! sista passet jobbas på söndag kväll. Sen är det bara att njuta av sommaren till vi åker iväg!!! :D:D:D Fick reda på att Adam på jobbet åker med samma flyg som oss dit och hem. de ska dock till Alanya och vi till Side men vi är ju ändå ett helt gäng så det blir nog bra ändå!! nej, nu ska jag cykla iväg så man inte blir sen :)

Skuldfri och träning

Morgonen blev inte riktigt som planerat men det funkar ändå. Har iaf betalat av hela resan!!! nu är det bara bussen dit och tåget hem som ska köpas men det är väl dags för det också snart. Efter betalningen kände jag och Linnéa för lite kaffe så vi satte oss på coffehouse och tog en kopp kaffe och macka :) go' frukost kan jag säga.

Sedan insåg jag att jag hade IKSU kortet hemma så det blev ingen träning där iaf. men har nu städat undan i köket och ska ut och springa lite i den underbara solen. Träning + jobba på brännan samtidigt är ju inte helt fel! sedan ska jag och mamma hämta bilen till stan och packa till helgens äventyr!! En effektiv förmiddag helt klart! hade annars klivit upp först nu så det känns ju bra :D men nu ska jag byta om och bege mig ut på en löprunda!

What hair-way to go..?

Saknar mitt blonda hår nu när sommaren verkligen har kommit till norrland...
Långa, isblonda håret!! <3
Tur att det är långt iaf.. några slingor i detta kanske det börjar likna nånting. eller kanske låter det va och färgar det till denna färg till hösten!
älska den röd bruna färgen så mkt<3
 
Men nu Ska jag sova så man orkar gå upp och betala resan klockan 9 på morgonen!!! snart är det dags alltså, bara 43 dagar kvar

You don't have to walk in my shadows

Har suttit på balkongen med en skål vanilj yoghurt och hallen och funderade på att ta en promenad när det är så fint väder. Sedan ska man dra sig till jobbet vid 5.

Men imorrn så är det ingen återvändo!!! då betalas resa klockan 9 på morgonen. Galet taggad jag börjar bli! bara 44 dagar kvar ;) Då Linnea tvingar upp en så tidigt så tänkte jag passa på att fara till IKSU och köra ett träningpass och kanske simma lite, men vi får se ska iaf dit och svettas! :D

I'm at the payphone trying to call

Efter en lång arbetsdag då man försökt förstå norska utan vidare framsteg har jag ätit go' middag med mamma och ska nu åka med Linnea till Malin och mysa med jordgubbar :D

That's what you're made for!! love you<3

Är tillbaka efter några timmar med mamma på stan. Fick mig ett par nya jeans!! nu ska jag leka med mina trasiga svarta så vi får väl se vad jag hittar på för nått :) köpte mig en gul klänning på resan på monki + att en söm hade släppt så fick priset sänkt yttligare, vilket betyder att jag kommer dra ut symaskinen hos mormor och morfar så jag kommer nog leka med det hela kvällen.
Men första ska mamma få komma hem och göra nån middag + jag måste städa undan där de ska dra ledningarna så jag ska köra en snabb städning på en timme nu så man far ta tag i det viktiga i livet som klänningen och jeansen ;) heheh
.
Nu har jag nedräkning till Turkiet!!! 46 dagar kvar nu. men ska första tänka på helgens roligheter!!

It's been to long to make it back to were we started

Tidsinställda inlägg är galet bra då man glömmer skriva några (A) Men nu är jag iaf tillbaka till civilisationen! Spenderar veckan i mormor och morfars lägenhet så man slipper vakna vid 8 på morgonen av att de borrar i lägenheten bredvid :D

Nu är våran resa bokad oxå! 18/8 7.30 lämnar vi Sverige, tagga nattbussen till Stockholm på fredag... Men det blir iaf en underbar vecka i Side med ett gäng underbara personer!

Och idag (måndag) är min sista lediga dag innan man jobbar resten av vecka och far med tjejerna till stugan för en avslappnande helg med badtunna och roligheter. Men idag blir det stan med mammsen för att införskaffa mig ett par nya jeans så jag äntligen kan kanske mina galet trasiga svarta jeans :)

Men nu ska jag sova!! good night to you<3
RSS 2.0