The way that you move make me fly high

Far till stugan idag och kommer inte hem förrän på söndag. Men har ju undret av tidsinställda inlägg så;) Det börjar dra sig mot tjej helgen i stugan nästa helg + att jag och Linnea ska boka resan till Mallorca snart!!! Vi slutade på 6 pers och bokar till veckan:D
 
Har en hel lista jag ska göra i helgen, bara för att det ska vara klart till nästa helg med tjejer så man inte behöver stå och fixa när det väl är dax!

* Studsmatta

* Krocket

* Mackjärnet

* Wok grytan

* Fiske spön

* Fyrhjulingen

* Cyklar?

* Badtunnan

* Kolla vad som ska handlas

* Slottertjänna

* Båten

och massa sådant småtjafts :) 

 
 
Ska börja packa nu så man är klar att fara om 2 timmar. kanske borde byta om oxå ;)

Two out of three, the next is the last of em all

Då så var minervagalan avslutad!! Om jag får tag på nån video av uppträdanderna så lägger jag upp de.
.
Såhär såg jag iaf ut:
Right before the big opening!! :D
.
Fick veta att det var 50% på hela BikBok!! så jag fick med mig hem lite saker. Blev även ett litet köp på HM. Nu blir det sista plugget och plocka undan lite små saker inför imorrn. Detta fick jag iaf med mig hem!
80:- från HM
Örhängen guld och rosa
50:- från HM
Bas shorts, Svarta
80:- från HM
125:- [249:-] Från BikBok
100:- [199:-]
125:- [249:-] från BikBok
.
Ganska skönt att få lite nya sommar kläder :)
Men nu ska jag försöka göra någon nytta!!! hihihi

Have I lost my mind, cuz all I can think of is you and I don't know why..

Har ju varit och sett alla fina balpar gå röda mattan!! tog lite bilder som jag lägger upp när jag har överfört bilderna och sorterat upp dem. Kände dock panik och insperation inför våran bal nästa år. 1. vem fan ska jag gå med? - Det löser sig nog. 2. såg så många fina klänningar och håruppsättningar att jag tror jag har en grund tanke jag ska gå efter så får vi se vart det slutar helt enkelt;)
Saknad Sthlm resa! måste fan tillbaka snart alltså, klarar inte av detta nå längre
.
Men nu ska jag sova för imorrn/idag är det en ny dag och man är ledig eller man ska egentligen vara ledig och inte göra ett skit men jag ska städa, handla skriva uppsatser och lite annat smått för att bli klar med skolan nån gång. Sedan måste man förbereda sig inför minervagalan = sjunga låtarna några gånger och kolla så man verkligen kan texterna utan problem. Som ni ser behöver jag sömnen för att orka med:) ska försöka hitta på nått roligt att göra med håret till galan så det blir extra fint:) men godnatt och vi hörs och ses snart igen.. om jag har tis vill säga mellan allt

To much to do in so little time... please kill me NOW!!!

Hoppas solen håller i sig mot kvällen så det blir bra väder för studenternas bal!! funderar på att fara ner och ta lite kort på det fina folket med mina söta vänner men vi får se hur jag gör.
.
Det är iaf mycket som ska göras i veckan!!!!
.
Tisdag
- Skriva en NK uppsats
- Fota balen + annat roligt
- Fara till pappa
Onsdag
- Baka cheesecake
- Skriva historia uppsats nr1
- Göra friskvårds uppgifter som man glömt bort
- Städa
- Börja på Kristendoms uppsatsen
- Hämta Jessica
Torsdag
- Marinera kyckling
- Minervagalan + soundcheck
- Skriva historia uppsats nr2
- Skriva klart Kristendoms uppsatsen
Fredag
- Laga all mat till tjejmiddagen
- Städa uteplatsen
- Fixa mig
- HA EN UNDERBAR KVÄLL!!!
Lördag
- Fara till pappa
- Städa
- Kolla alla uppsatser innan jag skickar in dom
Söndag
- Mamma kommer hem och kommer vara brun och jag kommer inte verka lika brun längre... utan mer åt likblek hållet:( men jag får förhoppningsvis en present barnet som jag är (A)
.
Usch för att skjuta upp saker... nästa år blir det lite skärpning för då är det sista året!!!! studenten är bara 1 år bort nu! börjar redan tagga vafan :)
.
Men först ska jag tagga torsdag och undvika att bli nervös, har gjort det förr så det borde inte vara något problem men det brukar komma när jag minst anar det (A) aja, nu ska jag skriva NKn och sedan andas

One change can turn so much more around

Då har man gått och blivit brunett 3 månader tidigare än vad jag hade tänkt mig men vad ska man göra då mamma failar med att bleka min utväxt. Det blev bra iaf så jag är glad ändå :)
Alice är duktig på att färga faktiskt :)

Life before summer

Snart är det sommar och jag kan gå tillbaka till dagliga inlägg det är ju som ganska mycket  nu de sista veckorna innan sista sommarlovet!!! det är fan bara 1 år kvar innan vi står där på flaken!! galet taggad. Men en sak i taget nu.
.
I helgen:
- Handla för veckan med mamma
- Skriva på nån uppsats
- Mamma åker iväg till Turkiet på söndag
- Jobba
.
Sedan så blir det massa sjungande för att känna mig 100% påde låtar man ska sjunga på avslutningen på torsdag, måste kunna alla delar på alla låtar om någon är sjuk eller på något sätt inte kan vara med för man vet ju aldrig om man måste hoppa in;) Därför blir det mycket drickande av varma drycker så min hals får det skönt och inte sviker mig som det alltid gör innan något sånt här.
.
Sedan när vi väl har sommarlov på måndag 11/6 så jobbar jag på kvällen och sedan tisdag-fredag är jag vikarie på mamma jobb där jag slutar ungefär 16.00 varje dag och sedan blir det bara hem och snabb käka för att sedan jobba kvällspassen på Online... så jag har 4 dagar då jag bara kommer att jobba direkt efter man fått ledigt men sedan lugnar det ner sig och man kan njuta av att äntligen vara ledig och bli underbart brun!! :D
Som ni ser är det ganska mycket men vad gör man inte för att få ut dubbla löner som läggs till utlandsresa i augusti med brudarna!! :D Sedan så har man ju en sommar som man ska ta sig igenom och då behöver man sina pengar oxå;)
.
Men nu ska jag kolla igenom vad som ska handlas och sedan snabb fixa mig för att gå på affärn med mammi<3 ensam hemma sista veckan av skolan!! underbart!
RSS 2.0