One step forward and two steps back

Plugg dag hela dagen och gjorde comeback på handbollsplanen, inte den bästa insattsen men nu är jag påväg tillbaka!! inga fler avbrott nu.. SNÄLLA!! Efter några blåmärken och smärta så har jag överlevt iaf, det är ju alltid något. Nu blir det konditionsträning på IKSU som gäller för att komma ikapp, får inte glömma styrkan heller;)
.
Ska snart sova för jag håller ändå på att tuppa av när som helst

Grattis mormor<3

Var hos pappa i helgen och har så roligt nog inge internet där och har haft fullt upp idag, men nu är jag tillbaka efter en handbolls match med en vinst på 27-24! :D har även sjungit några låtar i kyrkan och firat mormors 70års dag!! så ett stort grattis till min älskade mormor<3 pluggar geografi nu inför prov imorrn... känns inte taggat men ska glatt nog avsluta veckan med att fira min älskade Linnys 17års dag!!<3 skoterkurs på det och en dag i Sundsvall med laget fyllt med IKEA och match. blir tufft att gå upp på måndag efter en så fylld dag. Aja, veckan har ju inte ens börjat än så vi får se vad som händer:)

Gavin Degraw den 1 februari i Annexet!

Vaknade i onödan och åkte halvvägs till skolan i onödan oxå då vi inte behövde va på esteten. Men det är nästan tur att jag satte mig på bussen ändå för annars hade jag kanske inte sätt att biljetterna för Gavin Degraw i Sthlm släpptes idag och jag ska fan dit!! 1/2-2012 då gäller det! tagga!!!!

I'm doing okey without you

Jul musik och lite lätta jul saker är framtaget nu, börjar inse att det inte är länge kvar nu alltså!! på topp på det så är jag dessutom ledig imorrn, det kan väl inte bli så mkt bättre va?

the first day of the rest of my life

Min lärare var 30 min sen imorse vilket gör att jag hade kunnat sova till halv 10 och sedan till sjukhuset som nu är bortgjort. En tripp på maxi med mamma och morfar för att handla inför mormors 70års kalas på söndag. en french hotdog senare sitter jag på skolan och tråkar tills lektionen börjar halv 2.

always in a rush

Säger godmorgon världen nu innan jag ska springa iväg till bussen och sedan springa från universum till skolan för att ha musik för att sedan springa till sjukhuset IGEN. Sedan har jag det chill till halv 2 innan jag har lektioner igen om man fortfarande mår helt okej vid det laget. Aja, nu ska jag skynda!!

Det finns alltid något gömt under ens yttre

Tillbaka till sjukhuset på onsdag, frågan är om det blir skola imorrn eller inte... det är inte bra just nu alltså. aja, sova på saken snart och hoppas på att få sova hela natten.
Detta är läkarnas första förslag på mina probelm.. timotej... speciellt nu på vinter oxå då det ofta är som värst. Tillbaka för mer tester och frågor som sagt

the way of life I guess

kul att man sovit jätte skönt i några timmar och vaknar upp pigg som fan nu.. se ett avsnitt av nått man har på datorn och sedan göra ett nytt försök att somna om. älska livet de då man haft svårt att sova i en vecka men då har jag ju gått upp vid 2 varje dag ist för halv 7 som idag... det roliga med att ha varit sjuk i en vecka utöver faktumet att man ligger 2 lektioner efter i alla ämnen, så kul att ta igen! tur bara att det inte är mer som jag var tvungen då jag var sjuk senast eller någon av de andra gångerna jag varit sjuk en längre period de senaste skolåret.
.
nu försöka bli trött igen;)

where to go when time stands still

ligger sjuk i en hel vecka.. vaknar kring 1- halv 2, så kul att gå upp 7 på måndag för skola efter en sådan vecka! aja, mamma och brorsan for till IKEA imorse och lämnade mig helt själv i min sjukhet;) hah, ne men de är påväg hem nu antar jag så man är inte själv hela dagen iaf.
.
Grannen spelar musik som vanligt på högsta volymen. har stått ut med himlen runt hörnet i en timme nu... älska att jag har mitt rum mot hennes kök där hon har några högtalare. Det är så jag har levt i en vecka nu ungefär. Hoppas det går bra för min fina flickor som är i malmberget och spelar match för fullt just nu. Efter matchen åker de vidare till boden, sover där och spelar match klockan 1 imorrn och kommer hem igen med vinst leenden för hoppningsvis:D önskar att man kunde följt med men vad ska man göra när man är sjuk...

Lost in a million words I don't recognize...

en update efter helgens roliga lagfest och farsdag. Lagfesten ska lätt göras om!! så jävla kul hade vi, skulle inte säga nej till om extra omgång iaf;) har inga bilder eller sånt för mon mobil dog och låg på laddning halva kvällen... Åkte iaf hem vid 1 då resten började dra sig åt andra håll oxå. Söndagen bjöd på att träffa kusinerna som man inte sett på ett tag och go fika med farmor och farfar. Spenderade en stund ute i kyla för att stödja ena kusinen (Johan) att städa badtunnan för att han ska ha över några vänner till helgen tror jag. Så jag och Anna (min andra kusin) stod och kollade på till vi gav upp och gick in i värmen;)
.
Gårdagen och idag har spenderats i min säng! hela dagen! Ont i magen och mår illa... älska att missa skola igen! nej tack:( har prov i slutet av veckan i svenska oxå som jag ska orka plugga på och det är sånt som är så jobbigt då man är sjuk:(
.
Aja, nu ska jag kolla igenom kylskåpet och må illa av lukten innan jag inser att jag ändå inte kommer vilja käka något. Vilket kommer göra att mamma blir sur på mig och tvingar mig äta något ändå.. så jag har egentligen inte något val

act like the backstabbing bitch you are!

Nu packas det för fullt för en helg i överboda.. fast jag är halv lördagen på ersboda och söndag spenderas väl hos farmor och farfar antar jag. Men det är tid med pappa iaf och det är det som räknas;) inte för att jag är hemma på mkt på lördag heller men.. jaa.. sover iaf inte i stan i helgen om jag säger så då:)
.
ska dra med bussen om 45 min och jag sitter med blött hår, osminkad och har opackat.. :/ hahah, härlig blandning när man är hyfsat stressad! aja, på med partymusiken och börja dra igång med allt!

it felt so good, it must be love?

FREDAG!!! äntligen helg igen! bara att tagga morgondagen nu då?
musikvideon jag valde till estetiska verksamheten idag! den är fan riktigt bra, vet dock inte hur jag ska motivera det med men..

I'm going where my heart takes me

Det hemska NK provet är nu bortgjort!!! känns skönt, eller bara om jag klarar det så klart! men ändå skönt att slippa tänka på det på ett tag iaf. Valt nya låtar till mässan nästa söndag: I don't want to be, vacker utan spackel och man in the mirror blev det:) Sedan var det att observera träningen som aldrig tog slut!!! men är iaf hemma nu och har kollat snygga allternativ eller iaf insperation till balklänningen om 1,5 år med mamma nyss. Man måste ju som börja planerna lite nu alltså;) hehe, chill dag imorrn då man inte behöver vara på svenskan så jag har alltså ett 5,5timmars hål!!!! då hinner jag hem, käka lunch, packa och dra tillbaka till skolan med marginal. Måste tänka att det är lagfest på lördag oxå i den djupaste delen av ersboda!! börjar typ bli lite rädd (a) haha, nej skoja bara... Nu blir det att sova så man morgondagen som är fylld av musikvideos och musik! måste älska minerva!<3

I'm on a highway to hell

Dags att börja dra sig mot skolan snart för det hemska provet!!! efter det är jag en glad, fri kvinna!! hahaha, aja nu drar jag mot min undergång i kemi...

FUCK kemi

Nu är det sista minuten pluggandet som gäller i några timmar... ååh, inte taggad alls

I work hard and I party harder

Har suttit och dödat mig hela kvällen från klockan 18.00 till nu med jävla Kemi helvete!! är jävligt stolt över mig själv men tur att jag har tid på mig att plugga imorrn innan provet ska skrivas 16.05... ååh, sedan plugga till svenska prov nästa vecka. Fast det kan jag chilla med till efter helgen så jag kan njuta av helgens roligheter!:)
.
Nu ska jag ta på mig min stora sköna t-shirt och slänga mig i sängen och somna in!! Det härligaste som finns när man suttit i köket på en inte så skön stol i 4 timmar och pluggat stenhårt att man glömt bort att svara på sms... har som i min egna lilla kemi värld där jag blev yr av allt! Förtjänad sömn NU!!!!

livet enligt kemi boken...

pluggar hopplöst till ett NK prov som jag aldrig kommer fatta till imorrn då jag ska skriva det.. ååh, har iaf 30 min till och hela kvällen + imorrn från 12.15 till 16.00 så jag har mer tid att banka in helvetet så det iaf sitter i några timmar så man klarar provet!
Nu: plugga!!!

I just wanna hold you close and never let go

Man måste ju älska livet då man blir jätteförkyld igen precis när man var på bättringsvägar! hade ju börjat träna och så går man och drar på sig massa jobbiga hostningar och en snorig näsa. Nä, nu blir det att dra sig i säng för att ta igen alla de timmar man missat i Luleå.

Be a model for a day

har nu kommit hem från The Studio och här kommer några av bilderna. älska mamma för att hon payade ALLA bilder jag fotade!!<3
Lär sätta in en av de tagna bilderna som header inom en snar framtid oxå :)

I have one thing to say... I miss you

sitter i handduk och är helt paralyserad... fast på en plats och kan inte röra mig, Känns bra när man ska dra på fotograferingen som är om 2 timmar. Kanske ska äta iaf?
.
En helt underbar kväll igår!!! tack alla så jävla mycket!

Luleå...

Har nu kommit hem från en händelserik tid i kalla Luleå... Imorrn är det fotograferingen med mamma. Men ikv är det fest i Ersmark som gäller!!! bara att tagga till nu då:) skriver mer imorrn för nu har jag dåligt med tid tyvärr

Remind me which side you should be on...

Nyss handlat inför Luleå imorrn + tagit steget mot mörkare hår. inte så stor skillnad på bild men den är massa mörka slingor och en grund färg som ger ett djup, toppat håret och nu känns det riktigt bra att dra till Lule med en fräschare frilla;)
.
Imorrn 13.30 går bussen och då ska jag ha hunnit packat, duschat, hämtat madrasspumpen och varit på vårdcentralen. Ska ringa imorrn bitti och boka en akuttid så man slipper den nu när man ska bort. Har försökt fått ut allt glas själv men det tycks vara en bit kvar ändå... så kul några krossade glas kan göra:( aja, upp med hakan för denna vecka ska blir så jävla kul!! hoppas vi iaf;)
RSS 2.0