Don't know what to say

Mamma har bokat in "modell för en dag" på söndag och tar med sig mig + en till...

Jag tror du söker efter mer än du ser

Internet har varit nere hos pappa i helgen så jag har bara några saker att säga om helgen!
1. Galet rolig halloween!! om man bort ser från att killarna gjorde en sådan lite grej så jävla stor som vi tjejer var tvungna att lösa.
2. Har en glasbit i foten som inte vill komma ut:(
3. Förlust 15-40 mot Lillpite (hemma match) Förnedring är ordet!
4. Min olycka fortsatte på kvällsmässan då jag lyckades sjunga fel och lite sånt där smått pinsamma grejer...
Nu ska jag se lite serier och sedan sova. Imorrn blire.. jadu, ingen aning men på tisdag är det frisören som gäller för mig iaf!!!! toppa bort det nötta håret och sätta in massa mörka slingor så man får en härligare vinterfärg, men inte för mörk så det blir jobbigt att bleka till sommaren igen:) PUSS!!!

Are we having fun yet?

Packar för pappa helg. extra mkt ska ner denna gång!! för nu är det halloween saker som ska med oxå!! :D Kronan och örhängerna är lite av så mkt mer!
Om ni inte fattar åt vilket håll detta drar åt så... öh, jadu.. (a) Vinter, Kyla är mina sista ledtrådar. Säger imorrn eller ikv vad det är jag ska vara för er som fortfarande inte listat ut det;)
.
Nu ska jag packa klart så jag slipper oroa mig över att missa bussen och behöva stressa:)

Let's start from the begining

Köpte det sista jag behövde inför halloween ikv!! Tyvärr hittar jag inte kablen till kameran så bilder på allt kommer ut imorrn, säger bara fjädrar, tiara, vitt och frost!! ;) kan inte vara så svårt att gissa åt vilket håll min outfit drar åt...
.
Linny var nyss hit och lånade klänningen jag hade på skolavslutningen + ett flätat läderband och kör på lite hippie style tror jag:) och eftersom jag inte har något mer plugg i veckan så ska jag faktiskt ta och njuta av min failade kladdkaka + film och en tidig kväll! galet skönt!

One wish that never came true

Pajade foten på 4de träningen för säsongen.... älska livet!!! hiss och örnen som gäller för mig för tillfället. För er som inte vet är örnen ett lunchställe med inte allt för god mat, men vad ska man göra när man inte kan gå normalt :( sätt ett friskvårdsprov på det och du får den bästa dagen i mitt liv, nej inte precis! ååh, är så less på allt!! tacka vet jag halloween på lördag och kladdkaka när jag kommer hem. dock blev den inte så bra som jag ville att den skulle vara men allt kan ju inte vara perfekt i livet.

Smile and tears don't mix

Vinst 21-18 mot Härnösand
Förlust 23-25 mot Östersund
.
Inga komentarer på matcherna förutom delvis bra spel och hemska domare!! äntligen hemma iaf, snart blir det att sova. Skönt att få sova ut imorrn oxå sedan blir det att plugga friskvård och go' middag med brorsan på besök.

Keep on dreaming.. it's never gonna happen

om 1 timme sitter jag på bussen mot Härnösand! Man hoppas ju på vinst, ska ge allt för att stoppa de duktiga lagen vi möter. Annars känns det inte lika bra att komm hem utan iaf en vinst.
Nu ska jag packa allt och göra mig klar!!
så mkt har man att göra på en fredags kväll.. men now I'm free! känns bra faktiskt

Bättre än Stina iaf

Har du...
(x) sprayat hårspray i ögat?
(x) trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) gått in i en lycktstolpe?
(x) fått tuggummi i håret?
(x) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
( ) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) slagit dig på fingret med en hammare?
(x) råkat trycka på stänga-knappen på datorn?
( ) snubblat på en fotboll?
( ) gett kattmat till din hund eller tvärtom
( ) kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) fått IG på fler än fem prov i rad?
(x) sprungit på ett litet barn?
(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) frågat vart din mobil är när du håller den i handen?
( ) gått in till fel hus när du skulle hem/ eller till kompis 

( ) 5-10 - du är rena geniet
(x) 11-15 du kunde ju vart smartare
( ) 16-18- du behöver nog gå ett extra år i skolan
( ) 19-21 elr mer - SÖK HJÄLP FÖR FAN

tears keep falling to the floor

Läkartid idag!!!! hoppas de hittar något eller har några "gissningar" på vad det är så det iaf har en anledning till att ta vissa prover.. Men nu ska jag skynda mig iväg :)

put a smile on it

Nu ska jag på Teg och hämta ut min älskade beställning från Nelly!! :D

Can't be more that happy for life

Första träningen på typ evigheter avklarad.. planerat för enbart teknik men det gick inte precis att hålla tillbaka så fort man fick chansen att ge lite extra;)
.
Nu är det duschen som gäller och sedan en förtjänad tupplur på ett par timmar tills man ska upp vid 7 imorrn för skola!

Can't be more that happy for life

Första träningen på typ evigheter avklarad.. planerat för enbart teknik men det gick inte precis att hålla tillbaka så fort man fick chansen att ge lite extra;)
.
Nu är det duschen som gäller och sedan en förtjänad tupplur på ett par timmar tills man ska upp vid 7 imorrn för skola!

can't stop believing in faith

Nu är äntligen geografi provet bortgjort och jag slipper tänka på det nå mer! nu gäller der bara att plugga till NK (Kemi) provet på torsdag och fixa klart bilden till estetiska verksamheten och ta fram vad jag ska säga i presentationen på fredag.. så det är plugga vecka i veckan + jag ska ta mig ut på handbollsplanen och komma igång med den tekniska träningen så man bara behöver ta tag i konditionen när man väl blivit friskare!!!

.

Äntligen känns det bra inför geografiprovet imorrn så jag säger godnatt!!

one step closer to victory!

SEGER!!!! 27-23/24 är inte säker på slutresultatet men det är iaf en vinst!! inte världens bästa match, jämn hela matchen tills de sista minuterna då vi tog ledningen och höll den. Dåligt på passnings sidan och lite avslut i allmänhet.. Vi tar igen det på U21 matchen på lördag! :) Men som sagt, det är fortfarande en seger som satte oss som 1a i tabellen!! ;) Matchen gav även en tripp till sjukan för Hanna som tydligen fick nåns tänder i skallen så det skulle sys några stygn på det... hahah, händelserik match kan man väl säga. Inte allt för det bättre men det skapar spänning iaf.
.
Nu har jag packa klart, ska snart äta och sedan köra dagens 4de tripp;) hehe, det är ju bra att det börjar bli en vana att köra bil innan man tagit kortet iaf!

Går ensam längs vägen hem

Nu blir det stor bakning som gäller!! denna gång till försäljning på morgondagens match1 vad gör man inte för laget när man inte kan delta på planen lixom??

Det värsta är att du förstår

Älskar att jag sover innan 11 på kvällarna nu(a) dock känner jag mig efter på samhälls.. den ska in idag klockan 4 så det blir tajt men jag får ta och skriva på all ledig tid jag har! I helgen är i Överboda och efftersom jag inte har så mkt att göra när jag är där så blire att storbaka för min del på lördag. Tog på mig att baka åt försäljningen på matchen på söndag:) Vd gör man inte för laget lixom?
.
Nu: göra mig klar för skola... :/

How happiness can be everything

snart så har man klickat hem en beställning på 1050kr från Nelly! Skor, klänning, smycken.. vad mer kan man behöva när man har en begränsad summa att handla för ;) fixat några grejor till halloween oxå. Har bytt tbx till de jag skulle ha först. Blev för jobbigt med rosa (a) men nu ska jag skriva klart min samhälls och sedan dra och kolla på sista träningen innan matchen mot Boden på söndag, klockan 15.00 på Gamliahallen!! Be there! det kommer påminnelse imorrn och på lördag oxå. Kanske en på söndag morgon innan jag kör in till stan.
.
+ en halloween grej som jag inte ska avslöja än;) kanske när jag får beställningen. Men jag kommer ha min 2 saker utöver hemligheten på min då iaf...

from tears to happiness

Nothings the same no more
All that was great is falling apart
when you're with me I'm smiling again<3

Stars are falling from the sky

Som sagt så är mamma lite taskig.. hon lägger mina tvättade kläder i en strykhög som hon sedan glömmer bort så jag är utan halva min garderob till jag dampar på henne och hon hittar nästan allt(a) så min garderob blev överfull igårkväll, detta sätte ett leende på mina läppar på morgonen när man hade ett stort urval av kläder än bara de "vanliga". Det är nästan som att man nyss köpt dem, fast ändå inte. svårt o förklara men så äre iaf.
.
Snart NK.. gud så kul, att ha prov på allt detta om 1 veckan och jag fattar 25% av allt meterial :( hatar att va sjuk när man missar så mkt att man är helt lost när man kommer tbx.

The truth and nothing but the truth.. yeea right

Halva skoldagen avsluta.. Bara engelska och geografi kvar nu. Engelskan är alltid hyfsat chill men geografin är sista lektionen innan provet på måndag så det blir bara att plugga sista timmen, men det kanske är bra så man slipper plugga hela veckan på det. Har ju faktiskt estetiska verksamheten, samhälls och NK att göra så... (a)

Jag drömmer drömmar om att alla försvinner, en efter en..

Så himla ovärd dag i skolan idag... hade en lektion och de va NKn som slutade 9.40 och som jag ändå inte fattar ett skit av. När jag kom hem och tänkta värma på lunchen så visade de sig att brorsan varit i farten och tagit den så jag var tvungen att ställa mig och laga mat. Det jobbiga i livet kan jag lova! (a)
.
Nu blire att vila ner lunchen under ett avsnitt av 7th heaven, sämsta som finns men nästa säsong är den enda "bra" så jag vill komma dit iaf:] Sedan blire att skriva på Samhälls inlämningen som ska in på fredag, Arabiska våren Here I Come!!

Halloween... byte?

Har bytt tema till Halloween tror jag (a) hehe, nu äre mer pinkpinkpink som gäller... ;) hahah, frågan är ju bara om man hittar rätt klänning eller inte!

Forgive me

Kan tyvärr säga att jag ät ganska besviken på vitchoklads muffinsarna... de var inte så goda som jag förväntade mig. De smakade för mkt citron:( kände inte ens av Chokladen. Sadface juste nu, men jag får väl baka nått annat nästa vecka som förhoppningsvis är godare;) hah, men som tur var hade vi Pollykakan som alltid är riktigt god:D
.
Men nu ska jag göra mig klar för skolan... igen

What we wont do for love..

Snart kommer främmandet och då blire gofika, VitChoklads muffin med hallon och Pollykaka. Mamma tog hand om bakningen idag eftersom jag var i kyrkan och kolla in årets konfirmander;) Har tagit mig ann den jobbiga perioden att lära mig dricka kaffe nu... får se hur de går
Vänjer mig även vid de nya gladögonen!!

Känner doften av blomma så fin som jag aldrig sett förut

nu ska man mot kyrkan för konfa upptaggningen. Sweet dreams och en mix av från och med du/dancing on my own äre vi ska sjunga. Halsen är någorlunda så vi får se hur sista minuten repningen går! Men nu måste jag dra på mig kläderna och dra mig mot bussen! Puss!!

I'm sorry for the things I've said, I still love you

Gårdagen gick väl inte precis som planerat... :] hehehe, men man levar bara 1 gång så man måste våga ta lite risker iaf;)
.
Idag blire bara chill dag och vila upp sig till morgondagens sjungande, bakande och städande. Gäster kommer förbi på kvällen för fika, vilket betyder arbete för mig. Men det är väl som en del av mitt straff antar jag. Aja, nu ska jag fortsätta halvsova innan de är middags dags.

I believe in you and me

Ska skynda på mamma med maten så man får ta sig ut nån gång ikv!! (a) blir en kväll med Linny o man stöter alltid på några man känner så det kommer nog bli en rolig kväll:)
Älska när det är för mörkt i rummet och med blixten på ser man ut som ett spöke!!
.
Imorrn blire att va med Ellen<3 saknat den tjejen så mkt alltså<3 skickar kärleks pussar till henne nu som jag hoppas hon får:*

You can't choose who you love

Vill ha/klickar hem i veckan. Något kommer beställas tror jag nog. Skorna är mina nya älsklingar just nu alltså<3

Wont fade away like nothing is wrong

Tråkigt, det är ordet som samman fattar dagen hittills... Labbat, lyssnat, tömt diskmaskinen och lagat mat. Men efter middagen blire att dra till kyrkan för första repningen med husbandet, får se vad som händer i höst/vinter typ:) Sedan blire att dra på träningen till 22.00 och hämta en ullmax beställning + få info om helgen match! tagga, hoppas spelet bara är bättre än förra helgen. Då är vi oslagbara! heheh, kanske inte oslagbara men nästan;)
Underbara lagdress<3 Stiliga är ordet;)

She wants to erase me

Ska se klart en film som jag har påbörjat i slutet av förra veckan, sedan tar jag en lång skön träff med kudden. Som sagt tidig kväll, aka innan 23.00. Mamma blir iaf glad att man sover tidigt;)
Saknar det riktigt långa håret jävligt mycket just nu.. men snart har mitt vuxit ikapp bilden;D

There's no I in us, forever or together...

Låter top hits listan spela fritt medans jag spelar bubble struggle... beroendeframkallande skulle jag vilja påpeka(a) så mkt nytta har jag gjort hela dagen, heheh. Fast vi slapp geografin idag för att läraren aldrig kom, riktigt skönt att få sluta 1h tidigare på veckans drygaste dag:)
.
Tror det blir tidig kväll ikv när man kommer ha fullt upp imorrn kväll med husbandet repning + sista träningen innan matchen (inte för att jag ska träna men det kallas för lagsammanhållning och stöd) heheh, + känns jättekonstigt att bara sitta hemma och göra ingenting :]

On du letar efter någon som du kan lite på

Har hål i 1 timme nu och ska försöka göra någon nytta... vet dock inte vad jag ska göra när det känns som att de är länge kvar till alla prov fast det bara är nån vecka:/

The worst thing may be the best one ever

tippade som sist och vinner över det vinst tippade laget med 32-29... Det väcker tydligen rubriker i tidningen;)
Ska snart iväg på träning och stödja laget lite såhär innan match på Söndag mot Gimonäs!!

How to spend it right

Gokakan!<3
Fixat en ny laddare och imorrn lämnas den gamla in på lagning:D
850:- fattigare

Dreams are coming true

En beställning på en kofta och en ny vinterjacka har hittat sin väg till vår dörr idag!! :D firade det med att baka en kladdkaka med daimgrädde :] ska snart smaka på min skapelse och lägga upp bilder på leveransen:)

always on the right track back home...

Har blivit lite bakgalen på sista tiden så nu ska godboken letas igenom efter något nytt, spännande och smarrig som jag kan baka efter middagen (a)

.

Vår mentor står och trycker ner Tieto arbetarna.. skratt på hög nivå.

Hösten har kommit

You think you it all, but you don't know a thing

Fotade igår på min och pappas tur i Överboda/Dalsjö, bilder kommer senare ikv när jag har bättre internet för nu tar det evigheter att få in en bild(a)
.
Kvällen spenderades med Linny:) en lång promenad, träffade Emil och återupplevde minnen genom att se på High School Musical!! hahah, jag vet! illa! men vi hade kul iaf, Linny somnade 10 typ och började snarka som fan;) hah, i början var det gulligt men efter 2 timmar blev det jävligt irriterande:/ somnade efter 12 nån gång och gick upp halv 8 för att duscha och göra mig klar för att heja på mitt älskade lag som segrade över Kiruna med 32-29. En vinst är ett bra sätt att börja säsongen, hoppas bara resten går åt samma håll. En jättebra första halvlek medans andra inte gick lika bra.. Grym målstatistik på Pernilla och försvarsstatistik på Hanna Öst! :) Borta match mot Piteå nästa helg!! hoppas på seger då oxå va?;)
.
Nu ska jag packa och dra mig mot civilisationen till mamma:)

walking into the darkness all alone

suttit och lekt på photoshop ett tag nu. Ska snart ut och fota lite oxå men först blire att göra någon lunch :)
RSS 2.0