duty calls!

Underbara studiedag idag. eller det var det innan mamma ringar och väcker mig för att fråga om jag vill jobba bara för att de tydligen är 2 sjuka och de har ingen vikare. Så nu ska man snabbt byta om och fixa sig lite så ska man fara och leka med barnen till 2 kanske. jippie

Fuck You

Halv skoldag, några timmar som vikarie på dagis. Snart ska man iväg och handla inför paddlingen imorrn. Tagga 2 timmars paddling i spöregn dåra ;) jippie, syns i sjukan igen efter den turen jag har med sjukdomar.

.

Skönt att vara back on track efter en veckas sjuklighet.

sjuk som vanligt

Älska att man har legat sjuk hela veckan så har inte haft något att skriva. legat i sängen och snorat och hostat. Men äntligen börjar det bli bättre så man kan återgå till resten av livet imorrn :) Nu ska jag ta en alvedon och försöka sova nån timme så huvudvärken släpper ordentligt.

fuck life

Är så jävla less på allt just nu! har träningsvärk så jag inte kan gå normalt, går jag en längre bit domnar benen bort och jag hoppas bara på att jag rör mig framåt. Lägg till en grym låsning i ryggen, ilning från ryggen ut i armarna och en fet huvudvärk. Sedan kan man ju nämna att mobilen snart är 100% död så jag måste köpa en ny typ igår! och att inget går min väg idag.

Skön med massa plugg och träning på det oxå! fan vilken dag alltså!

träningsvärk.

snart börjar första träningspasset på dag 2. 2 timmar i hallen och sedan så blir det lunch och packa ner allt för att spendera yttligare 2 timmar i hallen och sedan duscha och bege sig hem mot Umeå. Sedan möte direkt då man kommer hem med husbandet. Men nu bär det som sagt av mot hallen.

Helt slut men ändå pigg

Första träningsdagen är nu avklarad med avslutande massage! sjukt skönt kan jag lova. Men nu blir det att dra sig mot sängen så man orkar med 2 träningspass imorrn oxå. 10-12 och 14-15.30 ungefär. Sedan när man kommer hem vid 7 är det direkt vidare till möte på kyrkan med husbandet. späckad helg helt enkelt. Tur man har en några timmars lång resa hem då man kan plugga det som man ska kunna måndag - tisdag. älska glosor

Träningsläger i Piteå!

Sitter på rummet i Piteå nu och har avverkat 1 jogging pass och ett långt små match pass innan middagen. snart bär det av för dagens 3dje och sista träningspass. Detta pass är skönt nog i ett lugnare tempo, känns bra då ryggen inte pallar så mkt mer och man börjar känna av knäet nu oxå. Men sjukt skönt ska det vara att få sova i natt kan jag ju lova! Men ska packa min väska nu så vi får ta oss iväg nån gång då träningen börjar 18.00 och vi ska fara om 6 min ;)

Tired of not being enough...

ska göra lunchen för morgondagens resa nu och sedan blir det fika med Malin på stan och snabbt träffa Linnea innan man ska hem och sova. Sjukt taggad att se flickan!! har ju gått 2 veckor imorrn och det är jobbigt alltså :/ men man får ses när man väl har chansen antar jag. Men nu ska jag göra klart maten så man slipper stå och göra den inatt :)

Klipnning

nu ska jag ta bussen till stan för att klippa mig!! byebye långa håret!

Sedan blir det att mysa nere i kyrkan :)

..älska mig för den jag är...

Har tagit tag i projektarbetet nu så är nästan klar med projektplanen sedan är det bara allt bakande och sedan ska man dokumentera allt oxå. aja, det är ju ett tag kvar tills det ska vara klar så om jag är lika duktig genom hela arbetet ska det nog inte vara något problem att få ett bra betyg :)

Imorrn så klipper jag mig!!! komemr sakna de långa håret men man får skylla sig själv att jag inte klippt de tidigare så kanske de varit längre... nu är de så nött så måste ta så mkt också. aja, det blir skönt att få fräscha upp det iaf och sen har man ju ett tag kvar tills balen då jag ska ha långt för att kunna göra nån fin uppsättning :D men det är som sagt ett tag kvar!

Juste, fick kläderna som jag beställt igår. tar bilder imorrn så får ni se de då :) för nu ska jag sova, godnatt!

.

Efter en helg med bara flyttning och inte så mkt annat så är det dags för ännu en skolvecka. Det känns som att det är nu det verkligen drar igång. har börjat få lite uppgifter och utlagt när vissa prov ska skrivas. Inte så taggat men det är bara att hålla i. bara 249 dagar kvar ungefär tills det är över och då är ett flertal av dem lediga dagar men nu ska jag springa iväg på lunch!
RSS 2.0