Hg;Kvicksilver... Fe;Järn... Ne;Neon... att jag orkar

Mamma har suttit och förhört mig på de ämnes beteckningar vi har till läxa att kunna imorrn på NK:n.. gjorde en tävling av det och då var man ju bara taggad på att vinna så nu sitter de utan till;) nu gäller det bara att få klart samhälls så är man i stor sätt klar för veckan. tror inte det kommer bli så mkt mer läxa när vi ska dra igång med genomgångar och nya områden.
Pimpade min naglar oxå då jag blev less på förkortningarna
.
Har fått ett "armband" som typ ska hitta en balans i kroppen som gör att man blir piggare, håller sig friskare, bättre balans, orkar mer o.s.v. så nu är det upp till bevis om den har gett någon påverkan efter en vecka:) Men nu ska jag skriva klart samhälls så jag får sova nångång!

fotografering


Skolfoto nu och jag har mittbena!! har aldrig de:]

What if our love is lost behind words we can never find?

Nu är det bara handduk och duschgrejor som ska packas och sedan ska lite smink på. Hinner nog käka frukost idag... min underbara hallon smoothie :] det enda som går ner för mig på morgon. Ska vara på skolan lite tidigare för att skriva ut lite papper till musiken och kanske (beror på när jag e på skolan) lämna väska på IKSU innan, så man slipper släpa på den upp på 4an och sedan ner igen för att löpa till friskvården.. vi ska nämligen ha AQUA så jag har på mig bikinin nu på morgon så smart som jag! :)
.
Insåg nyss att jag tränar varje vardag :]
måndag: friskvård, idrott och träning
tisdag: egen träning på hålet, träning
Onsdag: Friskvård
Torsdag: träning
Fredag: egen träning på hålet
Ser lovade ut va?;)
.
Men nu ska jag skynda iväg så jag hinner springa ner på IKSU och låsa in väskan:) Låten jag slutligen bestämde mig för var Daughtry – What About Now :) hade glömt bort den låten och kom inte på den utav nån konstig anledning. om jag är bland de första så kan de bli lite svårt för att jag inte hunnit lär in den på gitarr (a) kunde den ju förut så det blir inte allt för svårt..

I can't do it myself..

Har kommit hem från träningen, duschat, fixat en galetgod hallon smoothie till imorrn<3 det bästa på länge tror ja:) nu ska jag kolla på lite film och sedan kojsa!
Tydligen skolfoto imorrn.. lovar de är efter friskvården då man haft Aqua och ser alldeles förstörd ut :(

I'm still in love with what used to be

Gjorde ett till inlägg igår men konstigt nog så kom den inte in:( den bara försvann lixom! Det stod iaf något i stil med:
.
Säsongen första inneträning är nu avklarad och min rygg är mer död än vanligt. Men såååå värt det va!!<3 insåg hur mycket jag faktiskt saknat de. innan träningen så stod jag och färgade linnys hår rödbrunt typ. för att se resultatet kolla hennes blogg LinnyLundström.blogg.se Älskar att hon fick panik och skrek på mig från toan att hennes hår var lila!! xD haha, det höll på i 10 min och jag låg bara i sängen och garva. Efter yttligare 10 min så hade hon lugnat ner sig insåg att det inte alls var lila utan att det blev riktigt bra;) jag är för bra alltså.. hahah
.
men till dagens  första inlägg så säger jag att nu ska jag klä på mig och göra mig klar för en lektion och sedan drar jag och Jessica till IKSU för lite lätt träning för att sedan ha samhälls där man kommer försöka skriva klart allt till uppgiften vi fick förra veckan. har kommit en bit men det går alltid trögt i början. Men nu måste jag skynda mig iväg till garderoben:)

heeeej

Börjar känna av hur jobbigt det är med alla 1or just nu... men man kan ju reta dem lagomt för att de inte har några datorer än;) heheheh
.
Nu börjar min engelska! pusspuss

en bild säger mer än 1000 ord

Nu geografi.. dags att tagga;)

I think of all the thing that could have been.. maybe they still can?

inga lektioner med dig i år:( kommer sakna flummet som gör läraren galen<3
.
Är sådär trött att jag inte orkar gå upp ur sängen och jag måste köra till skolan om 30min och jag har ingen aning om vad man ska ha på sig eller nått sånt.. jobbigt läge alltså, gå upp ur sängen och öppna garderoben borde ju vara det bästa men jag tror mina ben ar slutat att funka (a)

lalalala

Gårdagens spenderades med Linny på en flotten i älven men lite folk:) sedan begav vi oss till stan hem till David och såg på några filmer och hade de trevligt:) vaknade upp vid 12 med en snarkade Linny bredvid mig... hahah, ska vara snäll nu och säga att det faktiskt var för hennes allergier.
.
Börjar och avslutar morgondagen med träning. 3 träningspass på en dag när man små hostar och hals ont är det ultimataste va? hehe, nu ska jag se klart filmen jag håller på med nu och sedan sova.

I'm going out of the city

Har nu kommit hem från en underbart skön natt i stugan med Linny och Alice! god mat, mycket skratt och självklart så invigde vi den nya badtunnan:D den är godkänd! Några bilder kommer senare när jag laddat in dem på datorn.
.
Ikv blire nog att träffa några vänner och kanske kolla in stugsistan och båtparaden som är i Umeåälven ikv:) men vi får se vad som blir av och inte. nu ska jag spela gitarr och bestämma mig om nån låt till musiken till veckan. har ingen aning om vilken jag ska välja...

Music is what keeps me alive.

Har nu börjat packa för helgen. inte för att det är så mkt som behövs utöver maten och bikinin men lite saker blire alltid:)
.
Det var 20% på hela köpet på åhléns idag så när jag slutade så tidigt gick jag och ställde mig i kö till insläppet och blev prejad typ längsfram. Köpte iaf sånt som jag behövde inom en snar framtid. Eyeliner, läppenna, ögonskugga o ögonfrans lim till mammsen:)
.
Nu ska jag packa klart så jag tar mig mot skolan i tid till första musiklektionen!

HATAR REGN!

Enbart estetiskt v. och ensemblen idag! känns ganska chill.. bara tiderna varit bättre

Känner mig som en mästerkock!

Har nyss handlat inför helgen och bakar just nu en kladdkaka som efterrätt på fredag och en hallon-kladdkaka som jag tror jag ska käka av ikv och som en del av lunchen imorrn.

Who would have thought?

slutade halv 11.30 ist för 12.15:) inte så dåligt. dessutom så försvinner svenskan imorrn så jag har estetisk verksamhet halv 9 och sedan hål till Ensemblen 10 i 3 till 4.. så jag gick från att sluta 9.40 till 4 för att man valde musik ist för spanska.
Ska ta och jobba på uppgiften vi fick på samhälls nu. Skriva om nyheter som hänt i sommar:)

maybe I've been dreaming

slutar sköna 12.15 idag!:) sedan ska jag hem och inte göra skit, men när mamma slutar ska vi handla mat till helgen. Gud så kul vi kommer ha. Kände att en sista helg man kan komma bort innan man kommer ha läxor och plugg på hjärnan.. känns skönt att inte ha spanskan längre, de som går i den gruppen jag lämnade fick läxa första lektionen;) hehe, skadeglädjen är igång igen(a)
.
Nu ska jag hitta några kläder som duger för en halv dag i skolan;)

the beat never fades out

sitter i grupprummet nu och drygar med Jessica på vårat hål nu när spanskan är borta från mitt schema. Däremot så har jag nu satt in Ensembel A i mitt schema så jag sitter och klipper ihop mitt nya schema:) Ska även leka med en ny header när man har så mkt fritid:) älskar alla de millon hål jag har nu när spanska är borta... 4 st nu innan jul och till våren har jag 2 till!!! fan många turer till IKSU på de hålen!
.
Aja, nu ska jag försöka fixa ihop något på photoshop:D pusspuss

Sanna mina ord

Resultatet på färgningen är inte så där super positivt. det blev väldigt grå.. :( men det borde gå ur efter nån dusch, annars blie att köpa en mer brun färg. Ska fortfarande vara inte vara mörkt, men så länge man inte är gråhårig så! (a)
.
Nu ska jag göra mig klar för första riktiga skoldagen.. den längsta oxå, slutar 4:/

I say hello, you say goodbye

Ska nu käka och ta tag i håret!!:D
ByeBye korta, platinumblonda hår!! :)

From LA to Boston

Musiken är igång och jag har äntligen piggnat till. nu gäller det bara att hitta några kläder och skor:) det är ju faktiskt brännboll som gäller idag:/ kändes inte så taggat när mina luftvägar är 99% igen täppta.. halsen är svullen o gör ont oxå:( asså, vafan händer?!??#"?!)#!?2 det tar aldrig slut...

The sky is falling down over me

Sitter och kollar idéer till en ny hårfärg till mig!
isabelle har en sådan härligt hårfärg. tänkte nått sånt eller lite smått mörkare så det blir någon skillnad iaf:]
typ en blanding eller Isabelles och Laurens hårfärger som jag ska satsa på.
.
everthing goes down tomorrow!!! jag slutar tidigt så jag ska köpa färg, sedan hjälpa mamma städa och sedan så är vi igång med att sätta in hårförlängningen, äta och sedan färga! så på onsdag har jag en ny hårfärg:D
.
Den mörkare, blandningen eller det blonda.. vilken tycker du?:)

back on the road that I walked before..

Första skoldagen är nu avslutad och imorrn äre brännboll som gäller i solen! kommer ju lätt försöka få mig lite färg såhär i slutet av sommaren. aja, är iaf hemma nu efter en skön stund i solrummet, vattnet och bastun:) galet skönt, IKSU spa är inte lika skönt kan jag säga så kommer sakna det till nästa sommar<3
.
Nu ska jag äta en macka eller två och sedan se lite tv, film eller nått sedan träning!! blir full löpning för hela laget utom jag ska kommer jogga sakta i 1 timme:) pusspuss
har gjort en research nu på den där låten och de var faktiskt eminem xD brorsan är ju sämst på att kolla...

du är alltid vid min sida

Ska nu ställa mig och stryka linnet som Linnea sa åt mig att ha idag xD sedan blir de att dra sig tillbaka till helvetet... De är faktiskt inte så farligt, går bara 1 timme sedan så blir de lunch med flickorna och sedan bada!! :D känner att min rygg behövs mjukas upp lite:) Träning ikv oxå, som jag ska på men inte va 100% aktiv utan typ 50%. Blir att lätt jogga för mig när man inte är riktigt frisk.
.
Nu måste jag dra om jag ska hinna fixa mitt störda hår innan Linnea efterlyser mig:)

long time no see

Försöker få tag på Linnea!!!!!! ska va med henne och ta det lugnt, sådär sista kvällen innan skolan börjar..:( fast det är bara mellan 10-11 så det är väl inte så farligt. Sedan blire lunch och iksu spa med älsklings flickorna<3 Men nu ska jag ringa Linnea non-stop tills hon svarar:)
saknar mitt långa hår!!
.
2 härliga låtar brorsan tipsade mig om idag:) killen i Lighters låter galet likt Eminem!! ni kommer höra det, vi trodde de var han först men det var som inte.

Ingen kan nå mig för jag har nått toppen!

Gårdagen var riktigt trevlig med folk i Sörfors, grillning? nja, kom inte till den delen precis (a) men det var kul att ha Linny över för natten och det fina samtalet med Åkre kan disskuteras. Har nu varit och lämnat av Linny, pantat all pant som pappa hade som jag fick!!! 220kr, thank you!!<3 sedan tog vi en omväg hem så jag fick övningsköra lite extra när det inte blivit på mkt nu under lovet.
Våran natt<3
.
Ska packa ihop extra sängen snart och sedan vänta på att brorsan ska komma så man får sig nån middag! Sedan blire att dra sig till mamma och kanske en promenad eller joggintur om man har tur;) pusspuss!!

I can't make up my mind

det är typ 4e gången jag loggar in på bloggen idag och har fortfarande ingen aning om vad jag ska skriva. dagen består av plugg och gitarr så det finns inte så mkt att säga om mitt liv just nu...
.
Eller ju en grej!! morfar köpte en ny badtunna idag med kamin och allt så vi kan bada nästa helg!! :D nu blev jag lycklig som bara den:) tyvärr inga bubblor men man överlever nog utan dem. Nu ska jag tömma diskmaskinen och sedan börja med maten så mamma hinner äta innan hon ska till tvättstugan.
.
juste, har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig. brorsan förslog något lite finare än vardags men inte asseriöst men pappa drog lite mer åt de jätteseriösa hållet... klänning, platta skor, finare sminkning och ha gjort något med håret kanske..? aja, vi får helt enkelt se. ska gå igenom garderoben och välja ikv så ni får se bilder på outfiten redan ikv och en bild på allt imorrn:) pusspuss

never give up on what feels right

Det blir ingen träffa med jobbet imorrn så kan spendera dagen och sista minuten plugga inför provet på fredag. Sedan måste jag välja kläder och packa för helgen oxå. känns bra att komma till skolan i fin klänning och högklackat, men vad ska jag göra när jag inte kommer hinna byta om till firandet av farmor och farfars 60års bröllopsdag!!! galet fint det kommer vara iaf:) ska ta med kameran och försöka ta några riktigt fina kort på det fina paret.
.
Nu ska jag läsa 5 sidor till provet och sedan se nån film och koja så man orkar plugga imorrn oxå... eller oxå var kanske fel ordval när det inte blev allt för mkt pluggande idag, men jag läste iaf några sidor:] pusspuss

you gotta love life

satt uppe halva natten och såg på hopplösa kärleksfilmer.. vad fan äre för fel på mig?!?!?!?! åååh(a) Idag har jag iaf suttit med min historia bok och läst lite. inte så mkt men jag ska ha läst allt innan jag får sova ikv:) måste även handla det kött jag ska grilla imorrn när vi ska träffas med jobbet och ha trevligt! :D så morgondagen är ganska så reserverad så jag har idag på mig att plugga rent utav.. hatar att jag skjuter upp allt:( aja, nu ska jag göra mig en macka och sätta mig med min feta bok ute på altan och få lite sol:)

one step forward and two steps back

Nu är 3 finar flickor fixade för fredag-lördag i min stuga nästa helg!! det enda som saknas nu är en ny badtunna och mat... men det är ju ändå typ 2 veckor kvar så det hinner nog fixas:)
.
Nu ska se ett avsnitt av O.C sedan sova och göra mig utvilad för att tråkigt nog plugga till provet som ska skrivas på fredag.. känns inte kul men har skjutit upp det ett tag nu så det måste göras. speciellt när vi har en kväll med jobbet på torsdag så jag har inte så mkt tid på mig...:/ aja, godnatt!!:D

Göteborg

49:- från DinSko (REA)
159:- från Veromoda
199:- från Veromoda
25:- från H&M (REA)
249:- H&M
50:- H&M (REA)
150:- WeekDay
180:- WeekDay
129:- Zara
BikBok
69:- Accent
129:- BikBok
129:- H&M
60:- H&M
79:- Indiska
399:- för Höga Svarta Jeans från Cubus
199:- från Cubus
60:- Kappahl
180:- från Monki
399:- från BikBok
.
Nu ska jag ta och byta om innan Linnea kommer!
PussPuss

byter upp mig en nivå eller två

Nyss fått reda på att badtunnan i stugan är trasig så jag kör en google research efter en ny:) kanske kan lyxa till det lite med en bubbel när det är morfar som betalar men vi får se:) Ska snart byta om för att gå ut och gå med Linnea och snacka om den möjliga resan vi ska göra till stugan nästa helg! hoppas bara vi hinner fixa dit en ny badtunna innan dess:]
.
Ska lägg in Göteborgs shoppings bilderna nu:D wait and see

up, up and away..

Har varit i stugan över helgen så därför har det varit dött. Vilket även jag var på kvällen efter att ha staplat ved från 11 till 18... ni anar inte hur mkt ved vi har i stugan nu! lätt att man klarar sig 1 år på allt det där(a)
.
Ska snart äta och sedan falla i trans igen.. är fortfarande slutkörd :]

morgon pigg..? hell no!!

Ska göra mig klar för ännu en dag som parkeringsvakt.. tidiga skiftet idag så det lär ju vara kaos ett tag, men jag och Liza har ju rutinerna inne nu så det ska nog gå bra + vi har Amanda som hjälper till idag.
.
idag ska jag definitivt lägga ut Eggby och Göteborgs bilderna! lovar, slutar 1 så jag har nog med tid innan man drar sig ut med vännerna:D
PussPuss

en tatuering till vintern?

Sitter just nu och kollar på bilder för att sätta ihop min framtida tatuering. Mamma har väl gått med på det nu om jag betalar själv vill säga. Så det blir att snåla med pengarna och göra det till vintern kanske?:D är iaf galet taggad och ska försöka göra något vettigt och jag har en grundtanke iaf.
En fotlänk med den där sortens kedja

Ett kors ska såklart vara med så hade tänkt något liknande fast inte alla detaljer men ni fattar principen

Ett gammeldags hänglås som den där

Ett ankare var ju som ett måste, enkelt och elegant:)
.
Sedan ett hjärta vill jag oxå ha med. Sedan går det ju att lägga till en berlock när man går igenom något i livet:) Mamma tyckte att min idé iaf lät fin så det ska nog gå bra. Har tagit visit kort hos en kille i Brån så det är nära pappa om det inte blir i stan nånstans. Men det är ju inte nu jag ska göra den så det finns tid att höra efter om priser och sådant:)
.
Nu ska jag tömma diskmaskinen och sedan försöka göra mig någon middag. Jag är fortfarande lite mätt efter den sena och stora lunchen som jag och mamma åt på Nolia men gud så gott det var alltså (a)

Nothing left to live for but I still see a light..

Ska nu klä på mig och göra mig klar för att vandra en dag på nolia:) det ska va mellan väder oxå, 19 grader med växlande moln typ...  ååh, aja ska gå igenom mina inköp från Göteborg och kolla om man hittar något:)
.
Berättar om inköpen och underbara hemresan när jag kommer hem:) det kommer väl nån bildbomb
oxå så;)
pusspuss

My feet hurt.. a lot

Ännu en dag i Göteborg är nu slut. Men har fått med mig en hel del trevliga saker hem!!:D dock är pengar inget av de.. shoppade kanske lite för mkt, men när man är i Göteborg så måste man ju ta vara på stunderna. blir att klara sig på 400 tills man får lönen i slutet av Augusti, vilket kan bli svårt när Linnea vill dra med mig till Övik nån dag... vi får lösa det på nått sätt iaf.
.
När jag kommer hem så lägger jag väl ut en del bilder på det jag shoppat och någon rolig sådär:)
.
Idag köpte jag bara vettiga saker kan jag ärligt säga! Jeans, byxor, en hatt och en jacka:D Lördagens inköp kanske inte precis var i samma stil.. typ tröjor, kavaj, skor och smycken (a)
.
Nu ska jag va social med mina medmänniskor här i skogs/landsbygden;) puss!<3

Wishes take me back to Paris..

Har snackat med folket hemma i Umeå nu och regnet har drabbat dom lite mer än det har oss här nere i Skara, hoppas det bara håller sig regn fritt imorrn när vi ska tillbaka in till Göteborg!:D kände att jag inte shoppat för nog mkt pengar;)
.
Har iaf handlat:

- en RostRöda tröja (ONLY)

- T-shirt med den engelska flaggan (Zara)

- T-shirt med nått tryck med Paris på (Weekday)

- T-shirt med trycket WKDY (weekday)

- Skor i mocka (DinSko)

- Skjorta (H&M)

- Kavaj (H&M)

- Blått linne Dragkedja som detalj över ena bröstet (ONLY)

- Gul klänning (H&M)

- BH m. trosor (H&M)

- axelbandslös BH (BikBok)

- ögonbryns penna (H&M)

- "håligt" linne (BikBok) Ska lämnas tbx imorrn, så den utgiften är inte med tagen

.

Detta är då dagen i Göteborg + timmen i Skövde i fredags:) 1820:- bort räknat tågresan tur/re-tur till Göteborg och mat. Bara att ladda upp för en till dag med kläder och provrum.

.

Imorrn blire sushi till middag i Göteborg innan vi drar oss hem till Eggby igen. smakde lite som sagt i lördags så den är ganska efterlängtad kan jag säga!! :D PussPuss, nu ska vi se film och sedan kojsa<3

en dag i regnet..

Har tagit det lugnt hela dagen inne idag och försökt undvika regnet. tog en tripp till Skara för att handla middag till ikv och lunch till imorrn. Ska vara rejält imorrn innan vi åker till Göteborg så vi klarar oss ett tag innan det blir stor sushi tallrik till oss båda. Delade på en 9 bitars igår när vi var inne i Göteborg, som en liten för-förrätt (a) riktigt gott kan jag säga så vi bestämde att det blir sushi imorrn igen:)
.
Berättar om inköpen i Göteborg mer än de 1820 kronor som jag spenderade (a) Nu middag!! :D

Skulle ta en chill dag.. blev inte riktigt så va?

Min lugna dag blev on the road från 3 till nu ungefär. Började med en snabb shoppingtur i Skövde där det inhandlades:
(bild kommer)
10cm höga klackar för 399:- 49:- !!
(bild kommer)
Klänningen jag kollat på hemma i Umeå på stan dagarna innan jag åkte för 149:- hittade jag på halva reapriset för 25:- !! kände lyckan när jag inte hade köpt den hemma.
(bild kommer)
Tunn långärmad tröja från Only 159:-
Älskar den rost röda färgen så sjukt mkt<3
(bild kommer)
Mörkblått linne med dragkedje-detalj över bröstet:) 200:-
.
Inhandlande även nu ny ögonbryns penna:)
.
Resan drog vi oss till Hjo där vi käkade middag på Frestelsen, vilket blev röding för mig och några till. Riktigt gott! Jag rekommenderar med fullt hjärta, jag tycker inte fisk är gott (förutom lax) och jag tyckte detta var riktigt gott så:) Sedan efterrätt då jag tog den sista Cream Bruléen (eller hur det stavas) med rabarber i, riktigt mumsigt det oxå! Maten följdes av en tur för att kolla in lite Bufflar (buffalos som jag vill säga) och sedan körde genom Tidaholm (om jag minns rätt) och sedan hem till lilla Eggby igen:) internet är så segt så bilder kommer inte gå så bra när vi är ute i skogen. kanske om jag orkar ta med mig datorn om vi åker in till Skövde eller Skara men annars får ni vänta tills onsdag/torsdag så:)
.
Har nyss dsuchat efter ett kvälls dopp i sjön. Imorrn blire Göteborg så det blir en tidig morgon för att ta tåget in från skövde. Ska kolla tåg tiderna nu. Pussar från Skara<3

Form the land down under

Sitter i vardagsrummet och kollar ut genom de stora fönstren och fäller en tår för det regn som snart kommer börja falla över oss. Men vi får hoppas att regnet undviker oss i Göteborg imorrn, men man kan ju endast hoppas och tröst shopping har jag inte något emot. Kanske blir Göteborg på måndag och nu när min resa blev förlängd från måndag kväll till tisdag kväll...
.
hahah, älskar små poetiska stunder jag nyss hade i denna lilla text xD hihi, men så är läget just nu.. blir en chill dag inne om Anna inte hittar sig några mjukisbyxor eftersom det glömde hon såklart för en 4 dagar campingtur genom Norge och sedan 1 vecka i Eggby... mjukisbyxor kändes nästan som ett måste då, men vi ser ju alla olika på allt:)
.
Nu ska jag föra över bilder från kameran som jag tog igår och redigera dem:) då har jag iaf något att göra under dagen. nån bild kommer kanske ut ikv, men förvarnar att det bara blev bilder på klädnypor och mig själv i stort sätt.. men det var i väntan på skjutsen in till Skövde för att hämta upp Anna. Ha det så bra, pusspuss<3

to close to run away

Är framme i Skövde om kanske 30min. Ska käka frukost sedan packa ner allt och chilla i min 3:a sovvagn som jag har för mig själv. Det var faktiskt skönt att ha haft denna för mig själv hela resan. Slippa ha hörlurar när man ska lyssna på musik och sånt. Hade tänkt skriva på lite grejor men det blev ju som inte riktigt av (a) sov vid 12 och vaknade 5, somnade om till 9 när de skrek i högtalarna... var bara 50 min försenade, började med över 1 timme men har tagit igen det ganska så bra :)

2 hours away from breaking..

har hittat mobila internet nu så det är räddat:) pappa hämtar mig om 2 timmar och allt som ska packas är datorn och lite mat så man överlever på resan. så jag är ganska så rastlös nu.. skulle gärna gått på en promenad men då var det ju regnet och inte kändes lika kul:/aja, blir kanske en filmrulle och sedan käka nån middag.

Skippade ett steg förr och får sota för det nu..

Nu har Jessica åkt hem och jag har spelat av mig på gitarren så jag klarar mig i en vecka;) letar efter mitt mobila-internet så jag göra inlägg där nere men jag hittar det inte.. ska höra med mamma om hon vet vart den är. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sedan packa ner lite sista minuten grejor och sedan är det bara att dra sig mot station Östra:D
Saknar er sjukt mkt redan<3

9,5 timme kvar! :D

Ska byta om och sedan packa klart det sista så jag hinner va med Jessica innan jag åker ikv. Inte så mkt kvar på listan nu och inte mkt tid heller för den delen... 5 dagar där nere och 2 på ett tåg, ändå så lyckas jag ha med mig hur mkt som helst! men vafan, har med mig en full bag, handväska och påse när jag ska till pappa över en helg så(a)

You can't stop me now!

Varit på stan idag och kollat in lite grejor:) hittade en väska, ett läppstift, tights och en ring :D Nu blire att spara med resterande pengar till Götet och resan, om 2 dagar har jag redan åkt i 2 timmar! inte alls sjukt taggad!!
Peace out!<3

I won't keep you in my head... goodbye

Hatar att vakna så tidigt när man är ledig :( men då kan jag ligga kvar i sängen ett tag till och sedan börja packa. finna ju alltid något positivt om sånt iaf. Ska ner på stan oxå, måste köpa grejor man saknar till resan. öronproppar om nån snarkar i vagnen. Har ju faktiskt liggvagn både ner och upp:D kändes inte dåligt iaf. speciellt när jag ska jobba typ 6 timmar efter att jag kommit hem. Så det skulle nog vara ganska så skönt att få lite sömn på tåget hem då.
.
Nu ska jag kolla runt på FB och leta bloggar:) hörs senare
RSS 2.0