I've got nothing or everything, it's up to you

torts att man inte är riktigt frisk än så har jag tagit mig till skolan idag. en dags hostande i skolan kan man väl ändå klara av... likadant som att hosta hemma! :D man ska vara positiv. Önskar däremot att jag bara kunde få lägga mig ner och sova ganska så hårt just nu.
kollar igenom gamla bilder.. dagens underhållning så jag i stort sätt sett klart alla serier jag börjat om på! det man gör då man är sjuk :/

When dreams come true

Längtar man till sommarn när man får gå i shorts, linnen och klänningar eller vad??

My sunshine in life

Har man världen bästa vän eller vad???! Malin kommer hit på hålet och lagar god lunch till mig när jag ligger hemma med 39 graders feber! Det bästa i mitt liv helt ärligt<3

If I only could...

En trött men kreativ Ensemble lektion och nu en lång friskvårdslektion som aldrig verkar ta slut. När man vaknade upp med världens hals ont + en efter släntande huvudvärk så känns detta som min sista lektion för idag. Sedan så har man jobb ikv 17-21 vilket inte heller känns speciellt taggat... men har hål efter denna lektion så då får man käka lite lunch och sedan sova lite och se hur man känner sig helt enkelt. Så sjukt jobbigt att vara mellan sjuk, man orkar ta sig till skolan men har ingen ork att göra något :/ Kände inte precis för att avboka ännu ett pass på jobbet men frågan är om man nästan måste göra det och ta ett extra pass på sportlovet eller i helgen/ nästa...

I'm going back to france! :D

Det jag sparar till just nu!
Franska rivieran, hur taggad är man inte!! dock ett tag kvar, men ååh så jag längtar

I wouldn't have it any other way

som vanligt inga inlägg helgerna jag är hos pappa då man inte har nå internet :( buhu men fredagen var lugn med lite serier och pianospelade för min del. Lördagen spenderades i frisörsalongen för nu är man äntligen blondare igen! :D på kvällen var jag med petra och några och hade trevligt. Och den stora dagen var ju igår när min söta lilla Nadja fyllde 18 och blev överraskad med ett gäng av nära och kära. Kan fortfarande inte fatta att alla börjar fylla 18... aja, mindre än 10 månader kvar för min nu bara;) hahah, aja nu ska jag skynda mig så man hinner med bussen! :)

just trying to let it go

Fortfarande sjuk.. man måste ju älska livet ibland :/ aja, om jag känner mig bättre senare blir det kanske att hälsa på i kyrkan eller laget. men vi får helt enkelt se hur man mår. nu powernap! (A)

Just let the sun shine!! :D

Nu börjar jag känna av suget med det onyttiga.. speciellt när det ligger kvar en bit äppelpaj i kylen!!! lägg på att vara hemma i 2 dagar och känna draget mot den där jävla bit :( ååh... måste hitta något att sysselsätta mig med. Tur att man har massor med plugg till torsdag kvar att göra oxå. Och det kommer kännas ännu värre att göra då man är jättetung i huvudet och mår illa. Men nu ska jag ta tag i plugget och göra nån nytta;)

.

Sjuk i 3 dagar nu.. älska livet då man har prov man måste plugga till :(

.

avslutat en underbar kväll med Jessica!!! nu sova

Replace fear of the unknown with curiosity

Hemma från Yogan och håller på att somna, så jag ska nog ta ett glas isvatten och sedan ta en god natts sömn! :D imorrn är det äntligen fredag och då jag man träffa vännerna och mysa! men som sagt nu ska jag slagga:)

..... lalalal!!!

Äntligen efterlängtat hål och det betyder lunch men min underbara Malin!! :D
Länge sen!!!

I can't stop thinking about you and your smile

Gud, har varit borta några dagar insåg jag precis. Förlust på båda matcherna i söndags, men vi spelade helt okej nog för att inte vara helt i onödan. Tidiga dagar i veckan oxå, föreläsning i måndags gjorde att jag sluta 11 och igår blev det halv 2 då matten blev inställd och idag så slutade jag 11 med informations möte om valet inför 3an mellan 14-14.30 så det har varit riktigt skön dag. Lägg på ett arbetspass på 4 timmar från 5-9 så nu är jag helt slut och ska sova. Skriver imorrn och det lovar jag denna gång!! (A)
I really hope so! :)

We're full of hope and dreams

Nu så antar jag att vi iaf lämnat Umeå och börjat närma oss Nordmaling. Har nyss kommit på att man faktiskt kan förinställa inlägg (A) hehe, men jag skriver mellan matcherna också så ni kan få veta hur det gått :) pusspuss

Forever and ever together... right?

Har kommit hem, käkat middag och fixat i ordning lunchen man ska ha med sig imorrn till Härnösand. Nu ska jag krypa in under täcket och se på film!! :D pusspuss
Trots att jag ska bli blondare igen så längtar jag faktiskt till augusti/septeber då jag ska bli brunett igen. Lyckan hos mamma och pappa som väntat på den dagen i över 1,5 år;)

One day of the week

Kommer bli dålig uppdatering i helgen igen då jag är hos pappa och inte har internet där. Men nu är jag på jobbet iaf och ska snart börja arbeta och imorrn blir det Handbolls dag i Härnösand. Åker underbara 07.15 från Berghem och kommer hem vid 22.00 nån gång :) som sagt en trevlig dag med minn underbara lag. Men nu börjar jag!! pusspuss

7 things for me from empty pockets

Kör en tidig kväll och säger därför godnatt och sovgott till er alla! Fota imorrn till esteten, ni kanske får se hur de blev om jag kommer ihåg det vill säga. Men som sagt godnatt och vi hörs imorrn!
Går mot ljusare tider den 18/2!! möjligtvis längre tider en bit fram men andra saker är högre upp på listan för tillfället:
1. Jeans
2. Blekning
3. Vågtång
4. klänning
5. Halsring
6. Utlands resa
7. Hårförlängning

2012-02-01

Gör min debut bakom trumsetet i veckan!!! kan bli en intressant fredag då vi ska spela upp det. Nu ska jag skynda mig till bussen så man hinner hitta ett par nya jeans att ta hem innan man ska till sjukhuset för ansträngningsastma-test!
RSS 2.0