OPERA!!!!

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag men jag skyller på sjukdom och plugg (A) vet att det inte är godkänt men så är läget iaf.
.
Har precis kommit hem från en 3,5 timme fylld med opera!!!!!! trodde inte att det skulle vara så bra som det var. Lär inte bli den sista operan jag går på i mitt liv iaf. En ändrad syn på det hela kan man väl säga:) men har alltid tänkt att opera är massa feta folk som typ skriker, hahha eller nått i den stilen iaf. Efter att ha sett en underbar uppsättning av Carmen på NorrlandsOperan så har jag totalt ändrat åsikt. Det är finare än feta folk som skriker iaf. Att gå på minst EN opera i sitt liv är något jag rekomenderar att man går:)
.
Nu sova och vänta på att en ny dag ska gry och man måste tvinga sig iväg till skolan IGEN!! PussPuss

With no place to go I stand here all alone

Är hos farmor och farfar nu och smart nog så glömde jag kameran hemma :( hade blivit en promenad med massa nys bilder annars... Har iaf fått köra lite skoter, inte för att det var världens bästa leder på åkern men väl vid skogsdelen så blev det bättre. Träska ska vi inte ens prata om, vände iaf när jag kom dit för att det inte kändes speciellt säkert. Men brorsan verkade tycka annorlunda så vi får se om han kör med Rebecca där över. Ska försöka få lite skolarbete gjort nu när man blev av med skortern och allt. Måste ju ändå få det gjort så lika bra att göra det då man är strandsatt i skogen utan en bra skoter eller något relativt snabbt internet;)

No matter where you´re from you are here now and everything will be okay now

Det är torsdag och skolveckan är snart slut!! bara 6 lektioner bort!! Zumba 11-12 med klassen idag oxå:) JUSTE!!!! Jessica kom hem igår och fick äntligen se min lilla ängel idag!!!!!! fick en lite present oxå men det tar vi en annan gång. På hålet ska jag ladda in bilderna på cupcakesen så de kommer snart in ett fiiin inlägg om mitt mästerverk (A) Har bestämt mig för att göra en bakbok till projektarbete så ni kommer kunna följa med mig genom hela den nästa årskurs här på bloggen. Men nu ska jag anteckna lite rättskunskap!! pusspuss<3

What could have been..

Efter en vecka som SKULLE varit fylld med musik, vänner, sömn och roligheter så är jag helt slut. Men det är väl straffet för att ha varit sjuk och skjutit upp arbetstimmarna till en lovvecka. Nu är den iaf över och man är tillbaka på skoaln och man dras tillbaka till plugget som man också skjutit upp, men självklart så förföljs man av jobbet till på onsdag så man har ledig i 1 vecka. Under den tiden ersätts jobbet med en massa plugg istället... såååå mycket roligare va?
.
Ska iaf ta och få in ett inlägg om mina underbara cupcakes jag bakade i helgen. Men nu ska man försöka göra någon nytta i skolarbetet!!!

34-15, bättre kan de inte bli

helt underbar vinst idag!!! 34-15 till älskade UIK. Ni tjejer är BÄST! Nu ska jag laga middagen som man ska bjuda på och sedan lägga upp lite om mina cupcakes om man hinner:) De blev sjukt goda måste jag få säga! lägger upp receptet också

Younger now then we were before

Sminkar mig för dagens roligheter. Nyss gjort klart frostingen till mina perfekt cupcakes!!! Skriver om dem senare, ska fixa några fina bilder på dem oxå:D
11.20 - 12.30 Fira brorsan! :D
12.40 - 15.20 Match, Gamlia!!!
Hem och laga middag och fixa till mig igen
18.00 -> Lagfest!!! :D
.
Match imorrn också men då jobbar man tyvärr :(
.
Men nu måste jag skynda mig att bli klar så man kommer sig iväg nån gång. Grattar brorsan på bloggen på måndag då han egentligen fyller år:)

The truth can be so hard to tell that the lies keep coming

Bio i söndags med Malin och Antonia, En gång i Phuket något att rekomendera :) Hela veckan är det jobb, jobb, jobb som gäller för mig. Laget har match på lördag så då blir det att fara och heja på så vi vinner mot malmberget.
.
14.00
Gamliahallen
.
Följt av knytis middag och trevligheter med laget:) kan snart börja träna igen oxå.. passar lagomt när säsongen snart är över :( har missat i stort sätt hela säsongen, inte precis det roligaste. då är det bara att hitta felet på mig och bli frisk till nästa säsong (A) Ska sova nu för man börjar jobba 8.30 imorrn bitti.

Work hard and party harder

Sitter och jobbar med en tävling om biobiljetter!! så det är försöljning på fullaste allvar här. Imorrn blir det kanske Övik om man inte ska jobba ist, saknar ju ett pass denna månad så frågan är om man nästan måste ta och göra bort det imorrn när man har tid. Men vi får se hur jag göra, dock lät bada och middag med lite vänner sjukt skönt just nu :)

Everything seems to be looking up

Avslutade skolveckan med två prov igår från 3 till 5, känns sjukt skönt att ha gjort bort det iaf. Sedan blev det snabb middag och vidare till kyrkan för rep och mys med folket! :D känns trevligt att vara tillbaka där faktiskt, länge sedan sist. Idag är första dagen av lovet!! måste ju älska komp från musiken, att man inte behöver närvara vid svenskan och att man har en snäll estet lärare som lät mig spela hemma ist för på skolan idag vilket gjorde att mitt lov började igår!! Nu ska jag börja packa och göra mig klar att åka till Överboda för helgen. Som vanligt inget internet men vi får se om man far någonstans så man kanske kan skriva ett litet inlägg ändå:)
Solen står högt upp och det är plus grader ute!! våren närmar sig känns det som, får börja ta en tunnare jacka på morgonarna nu framöver.
RSS 2.0