Stockholm all the way

Förlåt igen men nu är det så att mitt mobilabredband sluta fungera under vistelsen i Sthlm men nu är jag på bussen påväg hem iaf. har gått 2 timmar och det är så varmt här inne och nere att man mår illa, får hoppas att vi får med oss värmen och solen upp bara. Det ser ju lovande ut med 22+ på fredag!!! :D är man lycklig eller är man lycklig!
.
Helgen:
.
Fredag
Sammarbetsövningar och en massa skartt och underbara stunder på bryggan. Kanot paddlingen blev också av så nu har man kört årets runda. Jag och Anna är ju grymmaste paddlingsparet känner jag då vi bara kör om alla sådär några gånger. Som sagt underbart väder på detta oxå gjorde dagen galet skön med myckat skratt och citat som vanligt med oss. Juste, får ju inte glömma freesbigolfen som gjorden efter middagen. Så sjukt kul man kan ha med en flygande disk i skogen!! Lyckades ramla över en lite större sten då min fot är alldeles uppsvullen och gör ont. Kan ju säga att gå på stan och grönan dagen efter inte var så skönt. Men var ändå värt det, blir att kolla upp det på måndag eftersom den fortfarande gör ont och inte blivit nå mindre...
.
Lördag
Detta var ju stan och Gröna Lund dagen. skulle hitta jeans och avslutningsklänning men slutade med att jag bara köpte en helt underbar väst från Gina som självklart finns i Umeå också men det kändes ändå värt. Sedan blev det Grönan då min magen kom och var jobbig så jag åkte Vilda Musen, kärlkstunneln med my<3 och lustiga huset.
"Det känns som att jag är hög, jag är seriöst hög"
Hur går det med de rörande trappstegen Matilda??
Sedan drog vi oss tillbaka mot stan vid 6 för att käka middag då vi roligt nog blev jagade av en äldre tant som började förbanna oss på finlands svenska och hon ökade tanken då vi ökade på tills vi halvsprang ifrån henne. Kunde inte sluta skratta alltså men aa... hehe (A)
Sedan träffade Michelles kompis och sedan drog vi till söder för att träffas Matildas kompis och sedan drog vi oss hem till gården. Sedan blev det lite basket som slutade med en uppsvullen läpp för Olivia men det blir nog bra ändå.

På grönan
.
Och idag var det städning och sitta på en buss hela dagen när man mår illa och hara extrem huvudvärk bara för att fläktarna är typ trasiga och det är 28° varmt här inne. Bilder kommer när jag fått in dom av resans fotograferna :)

I'm sorry for what I didn't do

Vet att jag har varit borta i någon månad nu men är äntligen tillbaka med ny energi och nya äventyr!!
.
Underbara kristihimmelfärds i veckan och det är alltså drygt 1 år sedan jag var i Taizé som avslutning på ledarutildningen och detta innebär ju då att det är 95:ornas tur att fara på en avslutning och i år blir det Stockholm och självklart så hänger jag också med!! Åker nämligen imorrn så det blir en massa bilder och skoj som lär komma upp senare i veckan och början på nästa så håll koll nu framöver. Och säger åter igen förlåt för att jag var borta men nu är jag förhoppningsvis kvar för gott!! :D
Bjuder på dessa som förlåt;)
.
Detta har hänt: (höjdpunkter)
Farfar fyllde 84år om jag minns rätt!!!
27/4 Vattenläcka i källaren hos pappa
3/5 Pappa fyllde 50år
15/5 Farmor fyllde 80 år. alla 7 systrar var samlade och det åts hela dagen och skålades med Champanj :D
Och idag så är det fika med gamla kära klassen från 9an sedan måste jag packa klart för imorrn bitti gäller det 7.50!!!!!!!
RSS 2.0