GOTT NYTT 2012!!

har nu gjort mig klar för nyårskvällen!
Känner att med det nya året blir det förändringar. förrförra blev det en ny hårfärg och förra blev det kampen att behålla hårfärgen (var väl mer att lyckas stanna på ett ställe som var fokus då jag alltid lessnar så snabbt)
Frågan är bara vad man ska hålla sig till i år... kanske inte lägga så mkt pengar på kläder?? NEJ!! det kommer jag stanna med på samma summa. Men jag hittar väl på något:)

The hope that never runs out

Ska nu göra mig klar för att fara på stan och byta klänningen på monki, sedan ska jag hem och packa och städa undan innan man far till farmor och farfar för att köra skoter till fredag kväll. Sedan är det nyår!!! Sedan blir det 3,5 dagar full med skoter och trevligheter med tjejerna! :D när jag kommer hem idag lägger jag upp bilder på det jag köpt på mellandagsrean, min stora lycka att få köpa en massa utan att lägga ut egna pengar då man har presentkort i halva stan;)

To much, To fast, To good to be true

Efter en fullstpäckad dag är jag hemma hos mamma och har fått andas ut lite:) Uppkörningen gick på 5 min! haha, så blir det när det är galet kallt och blåsigt ute. Sedan skyndade jag mig att packa och drog sedan på IKSU med Malin och gymmade. Sedan vandrade vi till Ålidhem där köpte vi middag på ICA, fick springa till bussen i sista sekund så jag skulle hinna till studifrämjandet i tid för provet. Det visade sig att vi gick igenom alla möjliga frågor som skulle kunna komma på det riktigt provet i 1 timme innan vi började på riktigt. Känner mig stolt nog att säga att jag vat den enda i gruppen som sprikade provet!! hah, han som höll i proven gick igenom felen med de som gjort dem och när man inte blev uppropad kändes det lättande!! Blir att dra iväg med pappa och kolla in lederna ordentligt innan jag drar med några av tjejerna till farmor och farfar för trevligheter!
Morgondagen består av att lämna igen klänningen som jag glömde lämna igen igår + några kablar som ska bytas. Kanske man hitta något trevligt att byta till för 400:- på Monki;) Sedan blir det att gymma igen med Malin men imorrn lyxar vi till det med några längder i bassängen och en avslappnande stund med bubblor!!;) haha, alltså en jacuzzi för er som itne hänger med.
.
Juste!! har precis sett Abduction!!!! galet bra film, trodde inte att den skulle vara så bra som den va. Dock fick den inte precis det klassiska slutet jag hade velat haft men om man är duktig nog skulle man kunna få fram en grym uppföljare! Inte för att tala om hur snygg Taylor och sånt men.. måste bara få påpeka att han utan tröja inte är något man skulle säga nej till precis(a)

jag fortsätter att gå ut någonstans att ta vägen

Hittade en massa fint på stan idag. kommer bilder senare för just nu är jag i Överboda och taggar till för uppkörningen imorrn som ska göras här så det kändes onödigt jobbigt att vara i stan då vi ska samlas 30meter från mitt hus;) Har inget internet här på min dator så jag smabblånade pappas då jag tar en paus från pluggandet till skoterprovet. nu ska det bara hittas en ledkarta över västanfjället så man kan kolla vart man kan dra med tjejerna nästa onsdag. Sitter och planerar lite lätt nu, ska fortsätta på onsdag då det blir IKSU med Malin!

Nu ska jag leta kartan och sedan återgå till pluggandet!

I see you

Gör mig klar för dagens roligheter med min älskling<3

So much has changed and I'm not the same

Julafton började med jullunch följt av skoter med brorsan och kusinerna!! kändes skönt att sitta där och känna "lukten" av snön eller vad man nu ska säga, det var galet skönt iaf. Då väntar man bara på samtalet så man får förarbeviset nån gång oxå så man kan dra med tjejerna på en skön helg efter nyår fylld med skoter, badtunna och bastu!! skönt att komma bort dagarna innan skolan börjar som ett avslut på lovet eller nått sånt:) Hur som helst Efter skoterturen blev det att göra sig klar för kalle och sedan middagen. Känns hemskt att säga att jag inte haft någon julkänsla alls i år.. året har bara gått så snabbt att det är svårt att fatta att om ett halv år har man 1 år kvar till stundenten och allt sånt!
Galet blond man var för bara några månader sedan!!
.
Kan säga att jag fick en massa grejer faktiskt, massa presentkort, Onepiece, nyårsklänningen jag kollat ut på monki, smink från makeupstore (snäll brorsa har man iaf!), NewYork skyline tavla, HDMI kablar till datorn, perfym och lotion, pengar, sängkläder, visp som skummar mjölk, linser till 6 månader och 2000:-. Sjukt mkt mer än vad man behövt men har man varit snäll så har man!;)
.
Nu ska jag hitta USB kabeln till mobilen och sedan sova så man orkar med morgondagen på stan imorrn med Malin. Har ett X-antal folkmassor att tränga sig igenom!

Godjul allihopen! <3

Efter lite kaffe såhär på morgonkvisten så är man igång, snart är det lunch och sedan blir det skoter som gäller och efter det göra sig julfin! igen;)

Ska kolla till resten av folket nu, GODJUL!!

lamm, V75, bingolotto och julklappar

Lammet blev jättegott!! så det blir helt klart att göra det igen, speciellt då mamma, mormor och morfar tyckte att de var gott. En komplimang av brorsan satt inte så fel heller;) fick dessutom reda på att mamma och brorsan kanske köpt samma puzzel till morfar... det är ju dags skämt om de blir så.
Osminkad och fin är an oxå! så går det när ens kajalpenna pajar efter ena ögat och man inte hann sminka om sig (A)
.
Nu har travet börjat så vi får se om brorsan vunnit miljonen eller inte. man kan ju hoppas att man bjuds på en utlands resa isf! hah, snart är det bingolotto med julklappsöppning!! :D

Lilla julafton!

Har lilla julafton hos mormor och morfar just nu så jag det betyder att jag lagar maten vilket blir lam och potatisgratäng. Mamma skötte gratängen som tur va, men har ändå ansvaret för att vi ska få någon mat ikv;) första gången man lagar lam så det ska bli intressant;)
.
Nu ska jag kolla till köttet!! hörs senare under bingolotton så ni vet om jag vunnit storvinsten;)

christmas is here and I'm lost

firar julafton idag och imorrn så GODJUL på er alla!:) vet dock inte vad jag ska ha på mig för något. Måste göra mig klar nu för jag ska på linskoll 12.15 och efter det så far jag dirket till mormor och morfar och är där hela dagen. måste packa för några dagar hos farmor och farfar med en massa skoterkörning. åker dit inatt efter bingolotto så det blir nattkörning, tur att det inte är jag som kör iaf:) Ne, men de blir som sagt bingolottos uppesittarkväll för mig ikv efter julklappsöppningen och gomiddagen!! vill bara att lammet ska bli bra så mamma kan sluta säga att de är äckligt;) hehe, men nu måste jag sminka mig och gå igenom hela min garderob för att hitta något.

Let's run away

började kvällen med att träffa Jessica, Izabelle och några på mekka sedan var det GS som gällde!! galet skön kväll kan jag ju säga! ni som inte var där missade ju något iaf;) Lär ju behöva göras om fler gånger så. Är dock hyfsat sliten för tillfället, men det blir nog att duscha och sätta på sig myskläder och kolla igenom skoterboken. Har ju fått en eventuell körning och prov dag så ska kolla igenom den nu så man slipper göra det sen;)

What's mine is yours and what yours is not mine

Hemma från stan med Alice nu, trevligt att träffas igen efter så lång tid!! tänkte att man kanske kunde ses på nyår men då ska hon till sthlm för att fira med Dennis.. så gåre när ens kille bor så långt bort!
Nu ska jag göra mig klar iaf, sedan försöka käka något och dra mig mot Jessica:)

it's been to long

ska snart bege mig tillbaka till stan och träffa söt Alice, vilket var galet länge sedan sist!!

How am I suppose to change who I am?

hemma efter en härlig julavslutning, trots att man gick upp astidigt och slutade 12 ist för 10 som resten av min klass.. men vi hade det så trevligt ändå med massa jullåtar om och om igen + anti-jul jam stund mellan omgångarna :) bara att börja tänka ut låtar till avslutningen i sommar snart då? haha, känns galet bra med jullov just nu alltså!!! Ny Naturkunskaps lärare ska vi få oxå!! känns bra det också kan jag ju säga;) men nu ska jag sätta på musik och göra mig någon lunch + planera lite för kvällens roligheter med de bästa och bästa:)
All I want and need

You lost but don't blame me for your mistakes

Sitter med in utbakadfläta i håret och är refo för dagens roligheter!! :D trots att jag ska vara på skolan 7.45 så är jag på något slags bra humör:) men nu ska jag göra mig klar så man kommer sig iväg nån gång också
saknar värmen, vattnet, sanden, ja.. ta mig utomlands nu!!!!

I give everything for everyone else but myself

har räknat ut att jag måste upp 6 imorron ist för 7 som jag brukar.. bara för att vara på skolan 7.45 för att värma upp rösten och repa. folket som ska lyssna kommer 9.....!! aja, nu blir det att hoppa i duschen så man är fin till imorron, det är ju faktiskt avslutning:)
.
Har varit snäll mot ensembeln till imorron oxå! wait and see;) haha, inte speciellt precis men som ett godjul och gott nytt år eller något. men som sagt ska jag skynda iväg till duschen så man inte står med dyngblött hår klockan 1 i natt;)

The way it always goes...

tänkte fel på klockan att vi skulle börja genrepet med ensemble gruppen för en kvart sedan men då ska man behöva sitta och inte göra ett skit i 1 timme extra. Har redan varit effektiv och skrivit ut texterna till låtarna för jag har ingen aning om vart resten är någonstans och jag har inte allt för mkt batteri kvar på datorn heller och laddaren ligger kvar hemma... Men nu ska jag iaf lägga mig ner i soffan och leka med mobilen bara för att spara på datorn;)

Two for One special

sitter på skolan och sista minuten pluggar till samhällsprovet som ska skrivas om 1 timme... Sedan blir det att släpa upp alla instrument, mikrofoner och sånt vi behöver imorrn för att köra sista repet innan det gäller!! men nu åter till pluggandet så man kan få ett bra betyg såhär innan lovet då NKn gick sjukt dåligt

....

Godmorgon världen. ska snabbt ta på mig lite myskläder för att vandra på skolan till 5. kände att det skulle vara riktigt skönt. Men måste gå till bussen om 10 min och jag sitter fortfarande i sängen så byebye!!

25 things that is me and nothing else

Juste!! hade tänkt börja med en sån där ett inlägg om dagen om en viss grej. Men nu när det är jul och jag inte kommer ha internet varje dag om jag är hos farmor och farfar t.ex. så passar det väl lagomt att börja dagarna innan eller efter nyår??
.
Detta ska bli besvarat iaf:

1 - En bild som gör mig glad.
2 - Tre saker som jag alltid har med mig.
3 - Tio sanningar om mig.
4 - En VÄLDIGT gammal bild på dig.
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Två bilder från ett minne 2011.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 10 saker som ni kanske inte visste om mig
13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild som är över ett år gammal.
16 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
17 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
18- En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
19 - En sång som får mig att må bra.
20 – En sång som får mig att gråta.
21- En bild på mig och en kompis.
22 - Någonting som jag vill göra just NU.
23 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
24 – En bild på mig och ett syskon.
25 - En bild på mig och min närmaste vän

The last moment of happiness

Hemma efter höstsäsongens sista träning, det drar som tur igång igen i januari men de flesta åker hem till sina familjer så det är inte allt för många kvar i Umeå under lovet. Träning bestod som mest av matcher!! eller 2x15min div 1 - U21 där div 1 vann med 15-11. De sista 10 minuterna var det söder - norr... eller ja Umeå och neråt mot inlandet och ännu mer norrut. Kändes lite konstigt att man hörde till söder för engångsskull men det spelar ingen roll då de underbara umeåborna + Julia vann med 5-4. Kändes som ett bra avslut såhär innan juletiden. God jul och gott nytt år till er alla, lika bra att säga det nu annars kommer jag väl glömma bort det.
.
Det som känns ännu bättre är ju att avsluta födelsedagen med att plugga samhälls... lite sådär, men att sluta 17.00 ist för 13.25 sviner nästan mer! Eller kanske att jag inte kommer hinna få skoterkortet innan jul så den inte blir lika kul:( men så länge man har den till efter nyår då man ska ut med tjejerna känns det lugnt:)
.
Men som sagt, nu plugg med julmust!!

This was not an accident and you know it

Som sagt en översvämmad facebook för dagen.
som sagt 99+13 och fler lär väl komma... det är som kul men så jobbigt på samma gång(A)
.
Snart är det middag med brorsan och Rebecca på besök, antar att det blir så då det är sista tiden innan lönen kommer in på kontot;) ne, men det är trevligt med lite besök. Sedan blir det snabbplugg innan det är sista träningen innan juluppehållet, ska inte vara med men kände som att sista kanske kan vara vettig att gå på. Sedan blir det hem och plugga natten ut för samhällsprovet imorrn och efter det ska jag skicka ut min vänner på filmning till musikvideon medans jag repar med musikkursen inför avslutningen på onsdag. Onsdags kvällen spenderas med en massa trevligt folk för att "fira" lovet, blir en lugn kväll för mig med tanke på helgens bravader. Men ska iaf ut och vara med underbart folk:)

Från en tid till en annan

Kan alla släppa att 1orna har fått sina macbook pro idag?!??!! Det är bara uppdateringen på våra fast med ett annat utseende! Aliminium går inte in på minerva alltså... nu är ni bara en i mängden! haha, nej men ni har väntat så länge nu att ni får skryta lite men det är inte så speciellt som alla gör det! PunktSlut!!

this is a day like every other..

Ja då var men 17 dåra... firar detta med ett NK prov efter skoltid. Har redan fått alla presenter så detta blir väl som en vanlig dag då grattis övertar min facebook bara. En vanlig dag säger att jag måste göra mig klar nu så pusspuss:)

Why can't I just let this go..?

Ska nu sova efter att ha sovit mig igenom dagen och struntat i pluggandet. så länge jag iaf klarar det så funkar de för mig.. Kanske kommer upp lite bilder från helgen under veckan, får se vad man hittar för något på kameran:)
Nattinatti alla söta<3

Gamlia igen

VINST!! 15-14 mot sollefteå. samma sega första halvlek men i andra var vi igång och kom ikapp som tusan!

17 år, 17år i staden

Trevlig lunch med släkten och god middagen med tjejerna innn vi började dra igång ordenligt. blev krönad till födelsedagsbarnet av Linny med hennes fina krona hon hade när vi firade henne, det var jättefin sång oxå till mig och min älskling som nu är 18!!! Grattis till oss båda, imorrn är man officiellt 17 iaf!!
<3kärlek
-
Men som sagt tack för en underbar kväll alla!!! iaf till det spårade tack vare en viss person... men vi nämner inga namn här

We can't be just friends

nu är jag uppe och gör mig iordning för lunch klockan 12 med släkten.. men den är i Överboda så vi måste köra dit först och sedan fixa maten där oxå. men jag behöver ju inte fixa håret och sminka mig så mycket nu, har ju 1,5 timme hos pappa så jag hinner ju där:)
.
Byebye Birdie haha, hemsk morgon humor

It's just the way it is

I don't believe that this is real

Haft en riktig lektion idag mellan 14.50 och 16.00 annars har jag suttit i köket och pluggat.. så roligt är mitt liv på en fredag. Nu ska jag ta paus i pluggandet och städa klart de sista i mitt rum, sedan blir det att mysa med lite grönsaker och dipp framför en bra film eller fortsätta se några av mina oändliga serier;) men ska tömma lite från skåpen först och sedan slänga mig ner i soffan och andas in lugnet för en stund innan man inser att man måste sova för att man ska upp hyfsat tidigt imorron för att göra iordning lunchen hos pappa innan släkten kommer och ska fira lilla mig:)
.
Sedan blire att skynda hem för att hinna göra sig iordning för kvällens roligheter med en del av de bästa! :D
.
Sedan plugga på söndag för prov på måndag och tisdag... hah, en paus i hevetet om man säger så:) Sedan är det äntligen ett välförtjänt lov fyllt med skoter, nyårs firande och ännu mer plugg.. så går det då datorn kraschar i slutet av 1an då man hade ett x antal uppgifter att lämna in men aldrig han:( men men, bättre att göra bort dem nu så man slipper sitta med dem i slutet av 3an så

We know that this is faith and is not suppose to be.. at all

Har suittit och bestämt inspelnings tider till musikvideon vilket gör att jag inte har någon estet imorrn och behöver inte vara på svenska för att vi läser varsin bok. Detta betyder att min första lektion är 14.50.. sovmorgon eller vad? ska dock upp vid 10 och plugga, plugga, plugga.. allt man gör på sin fritid då man har 2 dagar att plugga på till ett NK prov och 3 till ett samhällsprov. Speciellt då man vill sätta minst VG på båda proven oxå.
.
Aja, säger nu godnatt och vi hörs imorrn!!

I don't have a choice, I'm out of time

Sjukhuset idag för fler tester... Uteslutit astma för sista gången, dock kvarstår ansträngningsastma. Men nu har de tagit tester för exakt allt, de mest ovanliga sakerna oxå!! De kommer troligtvis boka in en lungröntgen efter nyår oxå! :O den föväntade jag mig inte iaf, men det kanske är bra det:) Så det var resultatet efter 2 timmar på sjukhuset. Inget ställe jag gillar precis, men men.
.
Sedan var det att köra till Ersboda för att handla inför helgen. Massa mat och bakgrejer så man är redo för en dag full med fixning av min exlusiva HallonChokladTårta!!!
Botten men hallon mellan - Check!
Glasyren som ska på den imorrn - Check!
Imorrn ska den dekoreras och göras klar för Lördags"morgon". Typ vid 12 vilket är morgon för mig på helger. Efter firandet med släkten är det dags att skynda hem för att göra redo middag med de bästa och sedan leva livet för en kväll bara för att man har 1 år kvar till frihet! ;) Tyvärr blev vi av med lokalen.. men vad ska man göra lixom?
.
Nu är det plugg dags igen... kanske borde käka middag först..? eller så tar man en macka innan man går och lägger sig och säger som att det är en perfekt ersättning :)

I'll do anything for you

Skönt att vara hemma nu och ha slutat för dagen. Dock blir det plugg tills man ska till läkaren vid 2 så det är ändå inte bara att lägga sig framför tv:n precis.
.
Naturkunskap B Prov: Måndag
Samhälls B Prov: Tisdag
Uppspelning med ensemble kursen på onsdag och min hals är så gott com död. Ska gör allt för att den ska bli bättre innan dess, men man vet ju aldrig.
.
Nu ska jag sätta mig vid köksbordet med NK papperna och PluggaPluggaPlugga

eye to eye with the enemy

Frida agerar lärare när Erik har betyg-snack. Nu plugga!!!

What do you do when reality fails you??

Avverkat en timme med lite julmusik och lite alternativ musik... tolka det som ni vill. Sedan blev det en timme på IKSU med friskvården och jobbade på styrke-/konditions passen som ska redovisas efter lovet. Funderar på om man ska jobba sten hårt under lovet och byta till ett yoga pass;) hah, frågan är ju vad lärare tycker om de valet(A) hah, nej det blir nog att stanna med samma som jag planerat till nu. Måste bara träna upp mig så man orkar hela låten själv(A)
.
fick nyss reda på att jag inte har någon Engelska så jag har haft hål från 11 till 14.50. mår inte så bra heller så frågan är om man kanske ska fara hem, sova en timme och sedan plugga jävel resten av dagen:)

skostrl x 5 + 50 x 20 + 1011 - födelseår = SkostrlÅlder

Gav vika för att sätta upp julgranen innan jag fyller år, speciellt då det ska komma hit folk. Men det kom upp ändå och är riktigt nöjd med resutaltet:
Silver, Lila och glitter stoft  är det som står och är fint i vardagsrummet just nu:)
.
Har precis tagit en 20 minuters promenad till Volvo och tillbaka för att lämna en laddare till brorsan. Önskade ju nästan att man tagit skridskorna när man klev utanför dörren (A) nu hoppas vi på kyla och inge regn för att kunna köra upp innan jul, får väl hoppas på en perfekt födelsedagspresent dåra;) Bara 6 dagar kvar btw!! och bara 4 kvar tills firandet:D
.
Testa uträkningen i rubriken alltså:
Din skostorlek x5
+50
x20
+1011
-året då är född (ex. 1994)
Svaret är 4 siffror, de första 2 är skostorleken och de sista 2 är din ålder (om du har fyllt år detta år, annars så är det de du fyller)
.
Har suttit och gjort det med mamma, mormor och morfar nyss och det sjuka är att de funkar på allt. Någon som har suttit och ränkat på att det ska passa och en massa sånt(A)

Who run the world?? GIRLS!!

Musiken går på högsta volym i högtalarna medans jag rensar ur filmskåpet för att trycka in alt skräp jag har på bänken dit. Sedan ska bara lite kläder bort från soffan och golven ska damsugas, efter det så är mitt rum klar för lördag!! känns skönt att faktiskt få bort allt, ska väl försöka hålla detta till skolan börjar efter jullovet. Det är väl målet för stunden iaf. Men först ska ju allt bort oxå!!

What's better left unknown

Är det bara jag som missat att det är lucia idag eller?? (A) När man inte har något luciatåg på skolan så är det bortglömt.

Let's do this thing right!

Allt är fixat och planerat till lördag. Lunchen till släkten är tänkt ut och ska bara inhandlas. Har planerat firandet av mig och Jessica till kvällen och det ska bara inhandlas någon middag till tjejerna innan det blir Sofiehem och fira med Jessica!!:) bara att tagga till nu allihopen för på lördag kör vi!!!

You're not alone no matter what!

Som vanligt har jag inget internet hos pappa.. arbetar på just nu. Fredagen spenderades på kyrkan och det var jättetrevligt och massa skoj som vanligt. På lördagen så var det tjejmiddag i Sörfors som gällde, galet trevligt hade vi iaf. Vi ses nu på lördag igen för att fira mig så tagga!!! Idag blev det dock förlust för UIK's damer med 19-27 mot Härnösand. Avslutade dagen med en god middag med Niklas och Rebecca på besök och med kladdkaka, hallon och glögg. Lite julkänsla måste jag ändå släppa igenom. Har faktiskt gått med på att sätta upp julgranen imorron... tvekar just nu alltså. blir att släpa in den i mammas sovrum på lördag då det ska firas och sånt:) ska snart sova så säger godnatt

I am the pain with every word you say

har käkat lunch och föröver filmerna från esteten till datorn. Nu ska jag bara packa så man har gjort bort det och slipper gå omkring och leta inatt när man hämtar dem. Tror jag ska rensa bort det värsta oxå så man slipper ta allt när man ska fira födelsedagen men de bästa<3 Har iaf haft en galet skön dag ändå! stängd inspelningsplats till esteten så det blev inget och behövde inte vara på svenskan så min första riktiga lektion är 14.50 och är musik (vilket betyder ännu mer julsång!!!) Sedan kyrkan för lite julmys och sång:)
Det är julkänslan jag är villig att dela med mig av;)

Jag ser änglar flyga iväg

ska spela ängel och sjunga om en 35 minuter...
Ängla sminkning;) hehe, eller ett försök iaf!
Perfekta tillfället att haft kvar den lååånga, blonda hårförlängningen och lockat den (a) aja, jag får duga som jag är

Nothing is gonna change the way I feel about you

Jag som trodde jag skulle hålla mig hyfsat frisk tills efter jullovet men idag så for jag hem från skolan med huvudvärk och ont i magen med illa mående. Eftersom jag varit sjuk så mkt tidigare har jag gått igenom alla mina älskade drama serier, så jag tänkte dra igång en gammal jag såg när jag fortfarande på i huset så innan jag gick i 5an antar jag. Minns att jag inte fick se det för att det var läskigt men jag satt alltid i trappen och såg det ändå. Den är bra i början men den spårar ur så sjukt mycket efter ett tag. För er som inte har någon kolla så säger jag LOST! grym serie iaf, tror dock att jag ska ta en alvedon (om jag kan hitta nån), dricka lite vatten och försöka sova. Det enda sättet att slippa värken och vakna upp till en ny dag:)

A very merry christmas and a happy new year

som vanligt har mamma möte till efter 7 nån gång, vilket betyder att jag måste laga middag själv som resten av veckorna;) pommes och kött kanske? får ju välja nästan vad jag vill så det är bara att käka det godaste då jag inte ens ska vara här i helgen. Bara att välja vill säga...
.
Kan även påpeka att jag är jävligt less på alla helvetes jullåtar som jag måste lyssna på dag in och dag ut för att sätta dem den 21/12 på julavslutningen. Sjunger endast hitills så det känns asbra med min härliga hals som aldrig blir bra(a) just nu är det denna som går runt runt i min hjärna!

Lost in a sea of different faces

Underbart att våra målvakten passar bättre utkast med en mössa för ögonen än utan! Enstaka och fina pass upp på läktaren oxå men galet bra jobbat hela laget idag alltså. Det gick bättre idag än i torsdag och förhoppningsvis bara bättre och bättre;)
.
nu ska jag hoppa in i duschen

off I go

Gör mig redo för träningen som är om 30 minuter. Underbar känsla att vara tillbaka på planen.. måste bara träna ikapp som fan... vilket kan vara svårt, men det är bara att kämpa på och se vart man hamnar! :)

!!!!!!

HATA NATURKUNSKAP!!! hemskt jälva ämne!

On the top of the world

Förutom en Greklands resa, ny systemkamera och en tatuering i USA är detta på toppen av min önskelist just nu:
699:- från Nelly. Perfekt till nyårs firandet som troligtvis blir "glittermiddag" hos Marcus:) hoppas på att få den i födelsedagspresent!! (a) hehe, en shopaholics önskning då man är pank

22-22

22-22 efter en grym andra halvlek, vi hade vunnit matchen men första halvlek var BAJS så vad ska man göra. 21-21 de sista minuterna och vi satte vårt 22a mål med bara 4 sekunder kvar. min puls var hur hög som helst med medicinen som bidrar lite oxå;)

LIVE från Sundsvall!

Usel första halvlek då vi låg under med 6-14. halvvägs in på andra halvlek står det nu 14-18 och spelet är sååå mkt bättre, hoppas det slutar med seger bara;) uppdaterar efter matchen är slut

Det känns nu på morgonen

Efter en härlig helg är det söndag, bara att göra sig klar för Sundsvall nudå!! insåg nyss att jag inte fått sova ut någon dag:( aja, bli att försöka sova på bussresan, fast jag ska försöka göra lite plugg oxå. Har ju prov till veckan som man kanske borde ta tag i nån gång (a)
.
Nu ska jag hoppa i duschen! See ya

I'm not ready, so I run every time...

Sista teorin klar nu, allt som saknas är snö så man får köra upp nån gång och göra provet så man får kortet och kan köra en helg med några vänner hos farmor o farfar i andra stugan och kunna dra på skoterutflykter:D lyckan på vintern alltså! Nu lagas det middag och sedan blir det att sova så man orkar med Sundsvall imorrn. Tur att vi inte åker så tidigt iaf

.

hemma efter underbart firande av Linny med Marcus, johanna, Josse och några till. En skitsnygg ille hjälpte oss hitta till marcus från hållplatsen så ett stort tack till han iaf. nu sova så man orkar med kursen klockan 10!!!

LaLaLaLaLaLa...

Hemma från skoterkurs nu och ska ta tag i svenskan till provet imorron. Sedan så spenderas resten av dagen med min älskade Linny!! så jävla kul vi ska ha alltså! Håller på att somna men ska banne mig läsa alla dessa sidor innan jag får säga godnatt

everything is black and white

GE MIG SNÖ NU!!! vill kunna köra skoter nån gång! (A)

I'll be there when the world turnes on you

Slutar om en halvtimma... och då blir det att plugga till svenska provet imorron och sedan skoterkurs till 9 så det är fullt upp tills man är död hemma i sängen. Har ju en massiv träningsverk efter IKSU igår, totalt 30min löpning och sedan tränade jag mage, bröst, rygg och axlar... kan knapt lyfta armarna över axelhöjd, gör ont att skratta, nysa och hosta... de 2 sista gör jag ofta oxå:( bära grejer är oxå jobbigt och har insett att jag har lite smärta i vaderna oxå! men tränignsverk är bra för det betyder att det har tagit något så man inte tränade i onödan. Har lust att baka något idag, men när ska man finna tid till de må tro:/ aja, annars så finns det ju fler dagar;) ska börja planera inför mitt födelsedagsfirande med släkten snart oxå, då blir det bakning för mig!!! HallonChokladTårtan som var så älskad, självklart måste jag göra den annars vet man ju aldrig vad som bakas;)

My little baby is 17 now<3

NU får jag säga grattis till min älskade Linny på 17års dagen 1år till krogen!!!! men eftersom jag tänkt sova så blir det att säga det nu så blir det ordentligt senare;) Allt för min lilla prinsessa!<3
Vi är som vi är!! älskar dig ändå! (nyktert värre)
RSS 2.0