back on the fucking field!!!

Har nu bestämt mig för att äntligen komma tillbaka på planen! imorrn blir det träning för första gången på ett tag. Så det blir att springa lite på IKSU, börjar lugnt så man kan trappa upp och köra en grym säsong sedan 1,5 år så :D men nu ska jag sova så man orkar sig upp imorrn oxå ;)

handball all the way

efter 7 timmar med handboll som slutade med 1 förlust och en oavgjort för oss och herrarna vann med 34-11 nånstans tror jag. Blir en tidig kväll för mig ikväll, är redan less i hela kroppen och jag spelade inte.

planering och utgifter

Nu är den nya designen uppe, det är kvar lite småfix men det löser sig inom kort hoppas jag på. Har iaf börjat planera halloween nu, känns som att man är sent ute då det bara är 2 veckor bort. Lutar mest åt gangster eller militär men det är inte säkert än, ska ut och leta allt man behöver till veckan + köpa ett par stövlar!! tror jag har hittat vinnaren men har inte riktigt bestämt mig bara.

När vi ändå är inne på utgifter och saker man ska ha/göra så är önskelistan uppe för i år!
1. iPhone 5
Kommer få av mamma och pappa som tidig födelsedagspresent. bara någon vecka kvar nu tills den är min! :D
 
2. iPhone skal, går ju inte att ha iphone utan skal heller.
 
3. Presentkort som vanligt på typiska ställen som HM, MakeUpStore, Gina Tricot, Rut m.fl. och sånna.
4. Pengar!!! för det behöver man alltid ;)
 
Snart ska man baka bullar med mamma! mys fredag kallas de.
Imorrn är det både U21 och Div 1 match för oss och för konstighetens skull är det i Sävar ist för gamlia som vi brukar men man överlever. Snart är man tillbaka på planen för första gången på länge! :D
Men nu ska jag vandra vidare

under bearbetning

håller på att arbeta med en ny design så det är därför det ser ut som det gör just nu. men snart ska det vara igång samma sak med min nya blogg sandraschoklad.blogg.se som är kopplad till mitt projekt arbete som snart också kommer vara ifull gång

two steps back and one step forward :D finally

efter ungefär 2 veckor hemmaliggande av hosta, huvudvärk och en pågränsen till öroninflamation har jag äntligen fått lite medicin som ska göra att värken i öronen blir bättre iaf så att man kan klara av att vara i skolan nu när det är en massa prov som ska göras inom de närmast 4 veckorna innan det blir en veckas lov. hoppas verkligen att den börjar släppa imorrn så man kan ta första steget på bättringsvägen.
RSS 2.0