Sanningen = Hjältarnas Sport!

Ingen sport för fjollor som det är i de resterande sporterna i Sverige

Deep in the forest

Har suttit och arbetat på mina 12 sidor av geografi, men kan säga att jag äntligen är klar iaf. Nu sitter jag med en annan stor uppstas men detta är i Samhälls och jag slipper dra allt själv utan har 2 partners som sköter sig;) hah, ikv är det äntligen träning igen och nu hoppas jag alla är på G att ta igen efter helgen förluster. Matcher till helgen så vi kan ta igen det då. En div 1 match på lördag medans jag jobbar och två U-21 matcher i Härnösand på söndag och då ska lilla jag göra en comeback på matcherna (A)
Osminkad och rufsig hårboll!! måste ju nästan vara det skönaste

you can't stop this now

Förlåt för en dålig uppdatering de senaste dagarna, men det har varit en upptagen tiden. Jobbet och plugget är en jobbig combo! Är krasslig idag så jag har dragit mig ur jobbet idag, eller iaf eftermiddagspasset ska göra ett försök på kvällen men vi får se hur det går iaf:) Nu ska jag försöka vara duktig och göra geografi... :(
Loka x2
Fanta exotic
Energidryck x2
popcorn
grönsaker
dipp x2
.
Det jag behöver för att klara av en helgspluggning;)

I'm up all day and I party all night!!

Äntligen hemma efter ett dubbel pass på jobbet. Smått less på att säga Jo, jag ringer från Vitalas just nu... men vad ska man göra då det är det som ger mig lön rent utav. hah, har iaf fått i mig middagen och ska dra mig mot ersboda vid halv 8 för träning. Saknat planan den här veckan då kursen var under träningstiden:( Men nu är jag tillbaka så jag kan spela matchen nästa söndag i Härnösand. Sjukt skönt att vara tillbaka iaf och jobbet är ju inte så dåligt heller utan när man har så sköna arbetskamerater så blir det ju så mycket roligare att jobba också.
En del av mitt underbart glada lag;) hahah, glädjen är ju helt underbar den oxå:)

Why do you keep screaming when everybody is quiet??

Alla på skolan tar nog sovmorgon idag och går på stan och bara kopplat av men självklart så har jag tagit ett dubbelpass idag. Börjar nu halv 9 och slutar 5.. men nu ska jag göra mig färdig!! pusspuss

.

Baugett och Loka till lunch!! ganska underbart att dom har nån mattegrej på vårat ordinare matställe så de skickat ersättningsmat;) ganska skönt att slippa gå dit iaf

MåndagMåndagMåndag

Nu är måndagen här igen... hemskt nog är jag taggad på dagen, första dagen på jobbet idag så man ska kanske inte klaga så mycket;) Men först skola till 3, bara för att man börjar jobba 4 måste man gå tidigare i 3 dagar. Aja, nu ska jag skynda mig så jag hinner gå igenom Jessicas program med henne!

Hard work, work

Hemma efter några timmars träning med Jessica, känns riktigt skönt att jobba lite extra efter en skoter helg;) Börjar jobbet imorrn också!! bara att förbereda sig på ännu mer hårt arbete, skönt att ha betald utbildning i 3 dagar först. Sedan blir det bara att jobba på:)
.
Nu ska jag sova så man orkar med morgondagens arbete

Can't be where I want to be... you're to far away

Skoter hela lördagen och missade tydligen något underbart i Sörfors... om man bara kunde vara på 2 ställen samtidigt. Blev iaf totalt 4 timmars körning och sedan bilkörning hem till lilla Överboda och även till stan imorse för match. Inget spelade för mig men lyckades dra in en varning för lite väl mycket skrik för stegfel (A) men vafan när de tar 4-5 steg varje gång de har bollen så kanske de ska börja räkna oxå! hehe, men det slutade tyvärr med förlust tror det blev 24-28 till Härnösand. Men nu ska jag packa och sedan käka, träning ikväll på IKSU med Jessica!!<3

Nothing is going the way I want them to

Hemma efter träning. Blev mycket löpning och en del försvarsspel för min del. Känns iaf bra att vara ute på planen igen efter 6 månaders uppehåll!!
You gotta love this wonderful sport<3

Varför kan inte allt bara vara bra..??!?!!?

intervjun gick ju bra, nu blir det bara att vänta tills imorrn och se om telefonen ringer och man fått jobbet!! Lyckades bra nog glömma bort att vi hade rep idag med husbandet (A) hehe, men det är första efter uppehållet så jag hade glömt skriva in den. Men ska göra mig redo för träning nu!

Soon to be a working woman

Nyss bokat in en arbetsintervju imorrn klockan 1! börjar blir lite nervös alltså(A)

Anything I can do won't change a thing

Har nu gjort bort redovisningen på friskvården!! tiden bara flög för bli och helt plötsligt var man klar. Känns sjukt bra iaf att slippa tänka på det nå mer. Nu väntar man bara på betyget så kan man sluta älta det. Nu blir det att sova och sedan göra geografi. Älska migrän liknande värk såhär mitt på dag...
Om det bara kunde bli sommar igen :]

Hope that everything stay right where they are

Idag är som sagt examination med magpasset jag gjort... är smått nervös då halva min kropp inte funkar p.g.a. ömhet för att man tagit upp handbollen igen och börjar känna av i halsen igen :( inte kul alls.... aja, ska förklara min situation för Lärarn och höra vad hon säger. Nu ska jag iaf göra mig klar!!

Handboll till tusen

Träning följt av att se Sverige vinna över Tjeckien sådär underbart härligt avslut på en dag. Imorrn vankas redovisning på friskvården... paniken över att stå på scenen men lamporna som lyser på en och höra rösten i mikrofonen!! kommer faila känner det på mig. Är inte säker på mitt program och jag tror det kommer synas, aja en godnatt sömn fixar nog min ömma kropp och ställer inte min hjärna på tagg ist för panik;)
.
NU har jag en lång underbar dejt med kuddarna!!! :D

I miss the way we used to be and now we're heading back to that wonderful place

Känner av ömheten av 4 träningspass först idag på riktigt då alltså, självklart var man slut igår men nu kommer som baksmällen av allt samtidigt. Är om hela vänster sida, benen känns avdomnade och för att inte tala om min rygg och mina axlar som alltid brukar göra ont efter 1 timmes handboll... men detta var extremt kan jag väl säga. Men nu ska jag slita på mig några varma mysiga kläder för inte blir en slöar dag då kroppen ändå är död så;)

feel like I can't move and time just fly by

Hemma från träning och ska snart dosa av för gott känns de som(A)
Fick en galet god macka av mamma från 7eleven med en asgod dressing i!!! :D TACKAR!

Let's make this better than it already is

Efterlängtad middag efter dagens 3 träningspass och ska snart göra mig klar för nästa och det sista passet för dagen. Gör comeback i handbollen... äntligen, efter sådär 6månader ur spelet och träningen överhuvudtaget så känns det jävligt skönt att äntligen befinna sig på planen igen.
Men nu ska jag plocka undan maten och ta en powernap tills träningen börjar, har ju som gjort av ganska mycket energi idag så jag ska försöka återfå lite (A)

This is gotta be the good life!

galet skön kväll igår i Sörfors med en massa underbart folk!!! måste ju lätt göras om igen! Efter några timmars sömn skyndade jag mig hem för att byta om för match och packa väskan för en timmes träning på IKSU innan det var plugg tid med Jessica och nu väntar jag på att klockan ska slå så man kan dra sig mot Nydalahöjd till Terese för att se på Sverige-Makedonien med laget:) Ett trevligt avslut på en trevlig helg helt enkelt.
Jessica har precis lämnat mig nu och ska snart börja dra mig mot berghem och sno skjuts då bussarna går så dåliga tider. Dock inte så kul att vandra med en galet tung väska:( men tur att det inte är så längt iaf!

take a chance cause you have nothing left to lose..

kommit hem från en trevlig fika stund med Jessica och skannar just nu facebook på nytt folk (med nytt folk menas snygga killar!!) hahah, ne men skämten åt sidan så uppdaterar jag min sällskapskrets lite grann och lite nytt folk skadar ju inte precis då:)
.
Ska fixa en påse med tvätt nu så jag får mina kläder rent imorrn klockan 10 då jag lär sova, men vad har man för val då det är mamma som bokar tiden. Men då är det även hon som tvättar vilket är en fördel(a) aja, ska väl lägga mig snart ändå så man orkar med morgondagen!! kvällen spenderas i Sörfors med härligt folk, tagga nu;)

You save my life over and over again

Har fortfarande inte tagit till mig att göra någon nytta än.. har inte ens tagit något att äta:/ kanske ska ta och göra de nu och sedan städa snabbt så man får krypa in under täcket igen och bara drömma sig bort från allt och alla.. Blir iaf fika och snack ikv med Jessica<3 mysigt såhär på en fredag då man egentligen inte har något att göra:)

I drove for miles and ended up at your door

Hemma efter en timme fylld med reggae!! haha, ska be läraren skicka inspelningen hon gjorde så får ni se hur grymma vi är efter typ 40 minuters träning;) galet skönt avslut på en första veckan av skolan efter ett lov! Ska städa undan i rummet, hjälpa mamma med lite mat grejor för att brorsan och Rebecca kommer på sen middag klockan 8.. vilket påminner mig om att jag ska ta mig någon macka innan jag gör något annat. Annars lär jag väl svälta ihjäl innan dom ens kommit hit.

Where did I go wrong, I lost a friend..?

Klippt grunden till musikvideon och på söndag blir det fin putsning. Nyss sett de nya avsnitten av Vampire diaries och greys anatomy, bara platta luggen och snabb sminka mig innan det bär av till skolan igen för lite reggae;) hahah
Liten sväng då man haft det bakom örat hela dagen:/

The world is the right way no matter how you look at it

Har nu varit duktig och gjort framsida, innehålls förteckning och ska även skriva klart inledningen så är det bara att samman ställa faktan från diagram och från andra sidor till tisdag och sedan jobba på analysen de resterade dagarna. Känns som ett bra upplägg iaf, frågan är ju bara hur fan jag ska hålla de:/ aja, ska återta lite krafter nu = göra varma mackor (A)

You began to wonder why you came..

Sett första avsnittet på den absolut sista säsongen av OneTreeHill!!! vill bara se hela säsongen på direkten, spänning på vad som kommer ske nästa vecka är hög just nu alltså! längta!!!! hehe, OneTreeHill freaket här om ni hade missat den delen. Eller rättare sagt är jag beroende av drama serier och filmer, det är ju underbart när dramat inte har ett skit med en själv att göra;)
kanske en utlandsresa på påsklovet ist för att vänta till augusti?
.
Tog tag ordentligt i matten på lektionen och det kändes som en bra start på matte B. Nu blir det att försöka ta tag i geografin lite grann också så man inte sitter med den helgen innan den ska in och måste sitta och göra den hela dagarna ist för att träffa folket och sånt:)

Am I doning this right??

Började dagen med att försova mig så jag hade 10 min på mig innan bussen gick så det är min ursäkt till min trötthet idag. Men jag tycker ändå att jag har fått en härlig morgon då jag skickade iväg en jobbansökan till ett extra jobb. funderar på att lämna ut lite CVs idag under hålet oxå... Desperat efter jobb = pengar!!!
.
hah, måste ju spara pengar till Malta resan i Augusti;) Men nu ska jag engagera mig i Naturkunskapen..:/

Ingenting kan mätas med lyckan jag känner just nu

Sitter återigen här och snackar med Malin! hah, är typ helt facinerad trots att jag skaffade de i sommar har jag börjat använda de först nu. Funderar på att börja ta tag i geografin som ska in nästa måndag, det är ju en par sidor som ska skrivas ändå. Ska sitta och analysera Greklands och Litauens befolkningar och dess skillnader och likheter och varför de är som de är + ta ut diagram och tabeller som ska sättas in och fixa en fin framsida och en massa sånt drygt... men vad gör man inte för en bra utbildning så man kan bli naprapat.. eller musiker;) haha, where ever time will take me. Men nu ska jag göra nytta!! BYE

lost everything I never thought I had

40 minuter har gått av lektionen och vi har gjort... typ 10 uppgifter man typ gjorde i 7an! vi värmer upp efter 3 veckors lov, måste ju inte annat att älska vår lärare. Har han i svenska också.. så tagga att faila svenska C nästa år då vi har en annan lärare:/

The beat that never stops beating...

Har avverkat dagens träningspass och en hård friskvårdslektion innan de. Träningsvärk imorrn, man tackar och bockar! Började iaf dagen med att spela lite Reggae på musiken;) hahah, väldigt intressant då vi ska köra reggae låtar på fredag! Nu väntar engelska och sedan geografi innan man får fara hem och andas lite. Men för stunden ENGELSKA!
Bokar in en klippning efter skolan idag, toppning och kanske köper med en toning hem så blir man lite mörkare i håret innan jag ska börja slinga det ljusare igen;)

bara 1,5 år kvar då...

Första riktiga skoldagen på någon vecka... frågan är hur jag ska överleva att ha en lektion 2,5 timmes hål. en lekktion 1 timmes och sedan en lektion till och då slutar jag alltså 4 och börjar halv 9, på tal om de måste jag skynda mig så jag inte missar bussen:)

What are we doing when the world pass by

Gjort bort dagens skoljobb, filmat på stan och skrivit ett geografiprov... inte det roligaste att börja veckan med då skolan inte börjar förrän imorrn egentligen. Skippade träningen ikv, vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Funderar på att sluta men tycker ändå att det är för kul för att sluta. What to do, What to do... önskar att man hade skotern just nu så man kunde köra bort sina bekymmer men självklart så har kusinen pajat sin styraxel och brorsans har olja överallt...
.
Just nu äre det iaf planering av Malta i Augusti med ja... vet inte riktigt vilka än, men det ska nog gå och lista nu tillslut:) Har iaf snackar med Malin i 1 timme och nu har Petra joinat oss på Skype. Det är ett underbart litet program, måste ju bara älska de gratis samtal vi kommer ha hädan efter!!! galet kul man kan ha efter att ha snackat om och om om 2 saker i stortsätt.. insåg just hur fult de lät!! haha, aja nu ska jag va social med mina fina vänner!!! puss<3

everything keeps going in the wrong way

It's like I'm not living my own life, like I step outside everytime things are going right

4 dagar ute i ingenstans

Är nu hemma efter några underbara dagar i skogen! Det som skedde var: Puzzel, matlagning, diskning i duschen, badtunna, bastu, eldning, lite skoter (lederna hade ju snöat bort så det gick inte att komma sig så långt:( men det kommer blev helger), promenader, morgonrundan för att hämta ved i OnePiece, skottning, spelade massa kort, lyckades somna om varje morgon och tog rekord på att packa, städa, äta och fixa utan allt!! det var väl i stort sätt det mesta som skedde. Förutom de självklara tjejsnacken om allt möjligt och lösa problem fast ändå bara älta dom man inte kan ändra på...
Dags för badtunna
ansiktsmask i bastun

Dags för badtunna.. grymmaste skorna man kan hitta!! bara för att inte fastna med fötterna på isen då man skulle in igen(A)

"I denna Sverige diskar vi i duschen och serverar sallad ur kastrull" - Sandra Lindberg

Puzzel läggningen

off to spend some money

Väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan handla mat till dagarna hos farmor och farfar, vet inte riktigt än om det blir imorrn eller torsdag vi åker. Allt är upp till Niklas och Johan när dom ska åka och om det bara blir dom eller nån till... sådär jättekul att man kanske ska åka imorrn vid 11 eller på torsdag, så kul att inte ha nån kolla på läget alls.

Jag blir bara så J*vla sur på allt och alla

hemma med liner för 6 månader, uthämtad recept från apoteket.. typ sådär 1 vecka försent (A) Spelade som sagt in till musikvideonidag och jag skulle då snubbla på en isklump och göra illa knät vilket är passande då jag skaffade mig ett hål på mina jeans för någon vecka sedan. Som toppen på i:et då jag "slängde" mig slog jag i knät på riktigt och såret jag hade kvar gick upp och började blöda som bara den, gick sedan omkring på stan med äckligt blodigt knä... så kul alltså!!
.
Har träning ikv, men idag skippar jag den av olika anledningar. som tur kommer det en morgondag då jag får ta igen och sedan spendera en MASSA tid på IKSU på det:)
.
Juste, min efterlängtade tid med tjejerna och skotern kan möjligtvis bli inställt för att det aldrig kan sluta snöa!! alla jävla leder försvinner och då känns det så värt att fara dit för att bara sitta där och vänta på bättre tider... aja, får hoppas att moder natur lyssnar på mig och att gud hör mina böner om en blå himmel och en stor fin sol de närmaste dagarna(A) skulle inte skada precis!

I am walking out that door

håller på att göra mig klar för en runda på stan och lite filmning till musikvideon på esteten, skoljobb på lovet.. jättekul, men när man tar det lite för lugn när man har tid att filma så blir det som de blir. Ikv börjar träningarna upp igen!! imorrn också och på onsdag åker vi och kör skoter och har det trevligt i skogen;) Kanske så börjar göra mig klar då bussen går om 45 min och jag ligger fortfarande i sänger (A)
NYÅR! sammanfattar året med bilder senare idag eller imorron, beror på när man har mest tid. Men det görs innan jag åker iväg iaf:)

Happy new year!! :D

mitt nagelack höll hela kvällen!! brukar alltid lyckas förstöra det första kvällen..
Aja, igår kväll alltså!! underbart gott nytt år allesammans, hoppas alla hade lika trevligt som jag hade iaf!!! eller gick hem från stan själv men annars så var hela kvällen jättebra:D Men vad ska man göra när man har en mamma som vill ha hem en och man har missat bussen och nära går om 1 timme... Juste, när jag gick hem mötte jag ett gäng killar på 4-5 pers som skrek Sandra Lindberg i nån "melodi" efter mig eller nått sånt och då är frågan hur dom visste vem jag var för jag kände inte igen dom när jag givk förbi dem heller:/
Älska att man ser sur ut men bortsätt från det så är 2 min över tolvslaget just då:)
.
Men för att sammanfatta kvällen:
Började kvällen hon Iza men drog ganska snabbt vidare till Jenny där vi var till 12 slaget då vi var på stan och träffade alla möjliga personer! Riktigt trevlig kväll och avslut på 2011, bara att hoppas att 2012 blir bättre!
RSS 2.0