viva España!!!!!!

hahahah, det var tyyp det enda man hörde efter att slutsignalen gick och Spanien hade vunnit VM i fotboll!!!!!! stämningen var helt jävla fucking underbar!!<3 tror det var 3 bilar som stanna och frågadeom vi ville hoppa in men eftersom det var en match som väntade dagen efter kanske det inte var den bästa iden. okeej, det är aldrig en bra idé XD heheh

nä, men nu ska jag börja från början:

Vi lämnade umeås flygplats tyyp 10 och spenderade sedan 4 timmar på arlanda innan vi flög vidare till Madrid. På Madrids flygplats var vi i tyyp 5 timmar innan vi tog det sista flyget för dagen till Allicante. btw, i Madrid såg vi på fotbollen oxå. det gick ju verkligen inte att missa. man behövde inte ens kolla på tven för att fatta vad som hände. sjukt härligt.

När vi kom till området vi skulle bo märkte vi att det var vakter, portar med koder och tyyp bevakat. kände oss som värsta rikemans laget heheh. Våran lägenhet:

det första man såg då man öppnade dörren. direkt till höger blev mitt och Pandis rum-->

med egen toalett och dusch till vänster i rummet :D:D:D
de andra bodde på över våningen i våningsäng (anna och torbjörn tränarna), dubbel säng (Panke, Ellen och Frida) och ännu en dubbel säng (Liza och Amanda)


köket och vardagsrummet nedanför den lilla trappan då man kommer in ;p

men mer bilder kommer imorrn, måste sova är så jävla trött<3

Caio!

//Sandra


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0