Göteborg är redan saknat<3

Åkte direkt flyg till Göteborg så vi var framme på hotellet vid kanske 11-12.30 nån gång och då blev det avlämning av väskor sedan lunch och en liten runda på stan då detta inhandlades:
300:- från Weekday (bättre bild kommer längre ner)

CheapMonday t-shirt 200:- från Weekday (Försöker fixa vändning på korten men det går bara inte)
.
Efter shoppingen var det incheckning på våra rum vid 3 och efter det bar det av mot Liseberg!! bilder från Liseberg:
Pandis och jag i polisong-glajor xD
Atmosfear, Världens högsta fritt fall!! så himla kul det var alltså!
.
Videos från Kaninlandet och det snabba-parisehjulet kommer kanske upp senare. mycket djupa diskussioner som sker rum där alltså.
.
Sedan blev det dags att dejta kudden för att äta underbar hotellfrukost halv 10<3 Det bästa med hotell alltså(A) Lördagen spenderades på stan fram till 3 då oxå och då inhandlades detta:

Linne, 99:- från HM

Guns`N´Roses magtröja, 149:- från HM
Stickad kofta, 149:- från Cubus (REA, 299:-)
.
SM-final med start 16.15 där Sävehof damer vann med 25-23 och efter det 19.10 så dominerade Sävehof herrar och vann matchen med 35-18!!
Taggad tjej;)

Underbart kul att se live men lite bättre spel hade varit ännu roligare. (Videos från finalerna kommer snart oxå!)
.
Firade segrarna med värdens dyraste mat, det var så dyrt att det billigare gick på 139:- och var en barnmåltid så många delade på en pizza och de tog 40:- för att dela på pizzan!!! sedan typ 35 för lite vatten.... pizzan var inte så god för att det ens skulle kännas lite värt heller.. men det skulle inte förstöra min helg alls, lite dyr middag men alla roligheter vägde upp så mycket att det inte ens spelade någon roll;)
.
Imorse var det frukost klockan halv 10 igen och efter det hängde vi på hotellet tills stan öppnade 12 då vi gick en runda till:D fast då köpte jag faktiskt inget!:p
Älskar att det var hur jävla varmt som helst där nere!!<3 vill tbx
.
Begav oss mot flyget vid 2 och mellan landade i Bromma. Men nu är jag hemma och är hur trött som helst! Nu blire nog att sova för jag orkar inte plugga... ska ta igen det imorrn ist!
.
Dags att tvätta upp kläderna man hade med i helgen och bara börja packa nästa resväska för att dra till Turkiet om en vecka för 30 min sedan;) hehe, nä nu måste jag resta bort kläder och skit från sängen och sedan SOVA!!! Juste, tagga att bo på Scandic hela säsongen nu när vi gått upp till div 1!;) underbart att slippa luftmadrasser och minska packningen till hälften då man inte behöver ha med något annat än matchkläder och neccesär i stort sätt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0