The way things could have been

Vi vann säsongens första match! dock var de bara en tränings match men det är ändå en vinst. Spenderade dock halva matchen med huvudet ner i statistikpapperet för att dra sträck för allt.. det hände ju nya grejor hela tiden så man såg inte så mkt av själva match då man hade hand om det. härlig match för att vara den första med alla nya spelare. Nu har vi några saker att fixa innan serie matcherna drar igång om nån vecka:)
.
Efter matchen bar det av mot Holmsund för ännu ett grävjobb. Detta blev mer av ett flytta mossa och täcka över ist för att gräva men vi blev klar 1 timme tidigare + vi bjöds på pizza till middag. Underbart lag man har alltså:)
the old ways.. ;)
.
Har nyss käkat upp de sista av HallonChokladTårtan så till veckan blire att ta sig ann något nytt ur den underbara receptboken;) (då blir Emma glad iaf!) Men nu ska jag göra mig klar för sängen och försöka sova så man orkar med morgondagen.. har inte mått så bra idag + jag har varit igång och gjort saker hela tiden. håller på att somna nu men då har man ist fått brännässlor över hela händerna som sticker och håller en vaken:( Men vi får som sagt se hur man mår imorrn.. Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0